SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL sertifikati za veb stranice i internet projekte.

Organization Validation

Organization Validation

Korporativni SSL sertifikati

Kompanijski SSL - OV (Organization Validation) su SSL sertifikati koji sadrže informacije o kompaniji zasnovane na validaciji od strane sertifikacionog tela. Aplikant za sertifikat, tj. kompanija, proverava se protiv javnih baza podataka i verbalna validacija aplikanta takođe se vrši pozivanjem postojećeg broja telefona iz pouzdane javne baze podataka. Verifikacija se vrši od strane sertifikacionog tela i informacije o kompaniji su ugrađene u sertifikat. Bilo koji posetilac veb sajta može u bilo koje vreme proveriti gledanjem sertifikata da li je operater veb sajta zaista onaj za koga tvrdi da jeste, i tako kupac ima veće poverenje u veb sajt.

Popularni sertifikati

Popularni sertifikati

Korporativni SSL sertifikati koje naši klijenti najčešće naručuju

CA SSL sertifikat Cena od Provera Brzina izdavanja Zaštićene domene  
Sectigo Sectigo InstantSSL 27,98 € Kompanija (OV) 3-5 dana 1 domena Detalj Kupi
Sectigo Sectigo InstantSSL WildCard 149,98 € Kompanija (OV) 3-5 dana WildCard Detalj Kupi
Certum Certum Trusted 79,90 € Kompanija (OV) 1-3 dana 1 domena Detalj Kupi
Certum Certum Trusted WildCard 134,90 € Kompanija (OV) 1-3 dana WildCard Detalj Kupi
Thawte Thawte SSL WebServer 74,30 € Kompanija (OV) 1-3 dana 1 domena Detalj Kupi
Thawte Thawte WebServer WildCard 289,97 € Kompanija (OV) 1-3 dana WildCard Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust True BusinessID 83,30 € Kompanija (OV) 1-3 dana 1 domena Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust True BusinessID WildCard 269,97 € Kompanija (OV) 1-3 dana WildCard Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust True BusinessID Multi-Domain 189,97 € Kompanija (OV) 1-3 dana 5-250 Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust True BusinessID FLEX 81,70 € Kompanija (OV) 1-3 dana 1-250 Detalj Kupi
DigiCert DigiCert OV FLEX 196,63 € Kompanija (OV) 1-3 dana 1-250 Detalj Kupi

Cena od - Izračunata godišnja cena sertifikata prilikom naručivanja za više od jedne godine. Za više informacija, kliknite na detalje sertifikata ili narudžbinu.
Brzina izdavanja - Vreme potrebno certifikacionom autoritetu za izdavanje SSL sertifikata (približno).
Obezbeđeni domeni - Koliko domena možete obezbediti SSL sertifikatom. WildCard = neograničeni poddomeni.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanja karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Karakteristike i prednosti Korporativni SSL Sertifikata

Kompanijski SSL Sertifikati

Organization Validation SSL Sertifikat pruža enkripciju i zahteva laku poslovnu autentifikaciju. Obezbeđivanje poslovnog projekta sa OV SSL sertifikatom nudi korisnicima i posetiocima sajta sigurnu HTTPS komunikaciju, dok istovremeno potvrđuje operatera sajta, što vodi ka povećanju poverenja korisnika.

OV SSL povećava poverenje posetilaca

Organization Validation SSL sertifikati uspostavljaju sigurnu vezu i dokazuju poslovnu pouzdanost. OV SSL sertifikati su pouzdaniji od domain validation SSL (DV SSL) sertifikata.

Povećajte rangiranje pretrage (SEO)

Sigurna HTTPS komunikacija povećava rangiranje sajta u algoritmima za rangiranje pretrage. Google je ovu informaciju objavio na blogu još 2014. godine. Iako je ovo jedan od mnogih kriterijuma, SSL sertifikat će dati više pozicije u rezultatima pretrage za HTTPS sigurne sajtove u odnosu na HTTP nesigurne sajtove.

SSL štiti integritet

SSL sertifikat štiti od ubacivanja sadržaja od strane ISP-a i drugih trećih lica. Bez enkripcije, moguće je da drugi izmene vaš sajt i naruše njegov integritet. SSL sertifikati štite od ovoga sa snažnom industrijskom standardnom 256-bitnom simetričnom enkripcijom i 2048-bitnim potpisima.

Garancija povraćaja novca u roku od 30 dana

Korisničko iskustvo je naš prioritet. Odabrani SSL sertifikat nije pogodan za vaše potrebe? Želite drugi? Ili jednostavno želite da otkažete narudžbinu? Nudimo garanciju povraćaja novca u roku od 30 dana za sve naše korisnike. Pogledajte našu Politiku povraćaja za više informacija.

Kompatibilni sa svim glavnim pregledačima

Naši ponuđeni sertifikati imaju najvišu kompatibilnost sa pregledačima za mobilne i desktop uređaje što će smanjiti SSL upozorenja prilikom pristupa sajtu.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

Kompanijski SSL sertifikati povećavaju poverenje posetilaca veb sajta. Oni obezbeđuju sigurnu HTTPS komunikaciju i omogućavaju posetiocima da provere operatera veb sajta.

Više informacija o Korporativni SSL

Šta treba da znate pre nego što naručite.

Company Validated SSL sertifikati

Pokažite autentičnost svog poslovanja svojim klijentima

Organization Validation (OV) sertifikati su pouzdaniji od SSL sertifikata za validaciju domena. U ovom tipu, CA verifikuje vlasništvo nad domenom kao i registrovane poslovne dokumente i druge pravne dokumente vezane za poslovanje. Obično je potrebno dva do pet dana za izdavanje sertifikata. Ako autoritet ne može potvrditi pravno, operativno i fizičko postojanje kompanije, vreme verifikacije se produžava.

Obezbeđeni domeni

Zavisi od izabranog sertifikata

Nudimo sertifikate za obezbeđenje jednog domena, do 250 različitih domena istovremeno ili za neograničen broj poddomena. Certifikacioni autoriteti sada nude kombinaciju multi-domain SSL sa WildCard SSL sertifikatima. Možete kombinovati do 250 standardnih ili wildcard domena.

  • SSL za jedan domen - sertifikat je dizajniran za obezbeđenje jednog domena. Sertifikat može obezbediti obe varijante: domain.com i www.domain.com. Za domene 3. nivoa i više, www varijanta se ne dodaje automatski.
  • Multi-domain SSL - sertifikat može obezbediti do 250 različitih domena. Svaki domen može biti iz različitih TLD (.com, .net, .eu, itd.) i bilo kojeg nivoa (abc.domain.com, 123.xyz.domain.xyz).
  • WildCard SSL - sertifikat može obezbediti neograničen broj poddomena ispod njihovog glavnog domena. Zvezdica se umetne ispred naziva domena, koja funkcioniše kao wildcard u sertifikatu, tako da pregledači prihvataju bilo koje validne karaktere ispred domena umesto zvezdice.

Višegodišnji Sertifikati

Nudimo Korporativni SSL sertifikate do 5 godina kako bismo obezbedili najniže troškove po godini

Od 1. septembra 2020. godine, Apple, Google i Mozilla pregledači i uređaji ne prihvataju nove SSL/TLS sertifikate koji imaju rok trajanja duži od 398 dana. Da bismo ispunili najnovije bezbednosne zahteve, višegodišnji SSL sertifikati se izdaju na 1 godinu (maksimalno 398 dana). Morate ponovo izdati sertifikat jednom godišnje. Slat ćemo vam obaveštenja putem e-maila počevši od 30 dana pre isteka. Naravno, OBNOVA je besplatna. Pored toga, možete ponovo izdati svoj sertifikat u bilo koje vreme i koliko god puta želite!

Napomena i: Ponovno izdavanje zahteva ponovnu verifikaciju.
Napomena ii: Možete umetnuti novi CSR ili koristiti poslednji tokom ponovnog izdavanja.
Napomena iii: Nakon izdavanja sertifikata, ne možete skratiti period važenja, tražiti povraćaj novca za neiskorišćeni period ili promeniti naziv domena!

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum