SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL sertifikati za veb stranice i internet projekte.

CA Certum

CA Certum

Certum SSL sertifikati

Evropsko Autoritet za sertifikaciju CERTUM potiče iz Poljske i zahvaljujući svojim uslugama postalo je svetski priznat autoritet. Ovo telo je deo Asseco Grupe, globalnog proizvođača softvera i postalo je međunarodno priznato, pouzdano telo. Nudi širok spektar SSL sertifikata, kako DV, OV, tako i WildCard SSL. Certum se takođe specijalizuje za digitalne potpise za potpisivanje e-pošte i dokumenata sa proizvodima namenjenim krajnjim korisnicima ili korporativnim korisnicima.

Nudimo i CODE signing sertifikate za programere i softverske kompanije!

Certum sertifikati

Certum Sertifikati

Autoritet za sertifikaciju Certum - kompletna ponuda SSL sertifikata

CA SSL sertifikat Cena od Provera Brzina izdavanja Zaštićene domene  
Certum Certum Commercial 7,95 € Domenski (DV) Minute 1 domena Detalj Kupi
Certum Certum Commercial WildCard 59,90 € Domenski (DV) Minute WildCard Detalj Kupi
Certum Certum Trusted 79,90 € Kompanija (OV) 1-3 dana 1 domena Detalj Kupi
Certum Certum Trusted WildCard 134,90 € Kompanija (OV) 1-3 dana WildCard Detalj Kupi

Cena od - Izračunata godišnja cena sertifikata prilikom naručivanja za više od jedne godine. Za više informacija, kliknite na detalje sertifikata ili narudžbinu.
Brzina izdavanja - Vreme potrebno certifikacionom autoritetu za izdavanje SSL sertifikata (približno).
Obezbeđeni domeni - Koliko domena možete obezbediti SSL sertifikatom. WildCard = neograničeni poddomeni.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanja karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Certum CODE

Certum CODE

Ponuda CODE signing sertifikata za softverske kompanije i programere

CA SSL sertifikat Cena od Provera Brzina izdavanja SmartScreen  
Certum Certum Code Signing in Cloud 97 € Kompanija (OV) 1-3 dana - Detalj Kupi
Certum Certum Code Signing EV in Cloud 197 € Prošireno (EV) 2-5 dana DA Detalj Kupi

Cena od - Izračunata godišnja cena sertifikata prilikom naručivanja za više od jedne godine. Za više informacija, kliknite na detalje sertifikata ili narudžbinu.
Brzina izdavanja - Vreme potrebno certifikacionom autoritetu za izdavanje SSL sertifikata (približno).
SmartScreen - Ako potpisana aplikacija prolazi Microsoft SmartScreen reputacioni filter bez problema do instalacionog dijaloga. Za više informacija pogledajte Šta je SmartScreen?
Plaćanje - Prihvatamo plaćanja karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

Ako vam je potreban SSL sertifikat od kompanije u Evropskoj Uniji, pouzdano sertifikaciono telo Certum je idealan izbor za vas. Komercijalni SSL ili Pouzdani SSL sertifikat je pogodan za svaki projekat.

Više informacija o CA Certum

Šta treba da znate pre nego što naručite.

Certificate Authority Certum

CA Certum - kvalitetan certifikacioni autoritet iz Evropske Unije

Certum Certifikaciona Autoritet je osnovan 1998. godine. Bio je jedan od prvih javnih certifikacionih autoriteta u Evropi. 2002. godine Certum je uključen na svetsku listu pouzdanih certifikacionih autoriteta (CA) i, kao peti u Evropi i petnaesta kompanija u svetu, dobio je WebTrust pečate za sve usluge vezane za e-Potpis. 2015. godine Certum je postao deo Asseco Group – najveće poljske IT kompanije koja je na berzi.
Certum je uključen u ekskluzivnu listu pouzdanih izdavača sertifikata – Adobe Approved Trust List (AATL). Već nekoliko godina je aktivan član CA/B Foruma, ima WebTrust pečat za EV SSL, EV Code Signing, SSL sertifikate i za nekvalifikovane usluge i sertifikate, a Certum-ova rešenja su u potpunosti usklađena sa eIDAS regulativom. Iskusni tim od preko 100 stručnjaka i entuzijasta za usluge poverenja pruža odlične usluge u digitalnom svetu.

Certum Certifikaciona Autoritet je deo Asseco Group – globalnog proizvođača softvera sa 30 godina iskustva i skoro 30.000 zaposlenih. Asseco Group je kotiran na berzama u Varšavi, Njujorku i Tel Avivu.

Domain Validated SSL sertifikati

SSL sertifikati izdati za nekoliko minuta

Podnosilac zahteva za SSL sertifikat se verifikuje slanjem e-mail poruke na izabrani e-mail. Prema pravilima, postoje fiksne adrese za izbor admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ ili postmaster@. Preporučujemo kreiranje jedne od adresa, ili da bude postavljena kao alias, ev. koristiti domen korpu i preuzeti e-mail za potvrdu iz nje.
Umesto potvrde putem e-maila, alternativna verifikacija nudi umetanje TXT zapisa u DNS zonu domena ili tekstualnu datoteku u podatkovni prostor na serveru (FTP). Podržavamo obe alternativne metode verifikacije i one su postavljene u detaljima narudžbine.

Napomena i: Nije moguće poslati verifikacioni e-mail na ličnu adresu npr. yourname@gmail.com.
Napomena ii: WildCard SSL podržava samo e-mail ili DNS verifikaciju.

Company Validated SSL sertifikati

Sertifikat kompanije koji povećava poverenje korisnika u vaš veb sajt i njegovu kredibilnost

Verifikacija podnosioca zahteva za OV/EV SSL sertifikat se zasniva na smernicama CA/B Foruma i svaka CA mora pratiti postavljen proces.
Prvo se domen verifikuje kao za SSL sertifikate za domen. Zatim se proverava postojanje kompanije i proverava se adresa. Ako Autoritet ne može potvrditi pravno, operativno i fizičko postojanje, vreme verifikacije se produžava. Završna verifikacija se vrši telefonskim pozivom na broj telefona koji je dostupan u bazama podataka javnih autoriteta.

CA Certum sprovodi standardnu validaciju kompanije. Informacije o "Procesu verifikacije i potrebnim dokumentima nakon kupovine Certum SSL sertifikata" možete pronaći ovde: support.certum.eu.

Napomena i: Nije moguće poslati verifikacioni e-mail na ličnu adresu npr. yourname@gmail.com.
Napomena ii: EV SSL se doslednije verifikuje. Pored postojanja kompanije, podnosilac zahteva (kontakt) za sertifikat se takođe verbalno verifikuje.

Višegodišnji Sertifikati

Nudimo SSL sertifikate do 5 godina kako bismo obezbedili najniže troškove po godini

Od 1. septembra 2020. godine, Apple, Google i Mozilla pregledači i uređaji ne prihvataju nove SSL/TLS sertifikate koji imaju rok trajanja duži od 398 dana. Da bismo ispunili najnovije bezbednosne zahteve, višegodišnji SSL sertifikati se izdaju na 1 godinu (maksimalno 398 dana). Morate ponovo izdati sertifikat jednom godišnje. Slat ćemo vam obaveštenja putem e-maila počevši od 30 dana pre isteka. Naravno, OBNOVA je besplatna. Pored toga, možete ponovo izdati svoj sertifikat u bilo koje vreme i koliko god puta želite!

Nakon izdavanja sertifikata, ne možete skratiti period važenja, niti tražiti povraćaj novca za neiskorišćeni period! Ako se odlučite za višegodišnji SSL sertifikat, preporučujemo da razmotrite da li ćete ga koristiti za ceo period.

Napomena i: Ponovno izdavanje zahteva ponovnu verifikaciju.
Napomena ii: Možete umetnuti novi CSR ili koristiti poslednji tokom ponovnog izdavanja.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum