SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL sertifikati za veb stranice i internet projekte.

O nama

O nama

O nama

Kompanija Web security s.r.o. (d.o.o.) pruža SSL/TLS sertifikate za veb sajtove i projekte od 2017. Naše usluge koriste mnogi klijenti i kompanije, uključujući developere kojima pružamo sertifikate za potpisivanje koda kako bi potpisali svoj softver. Partneri smo najvećih autoriteta za sertifikaciju na svetu, kao što su CA DigiCert, koji uključuje brendove: GeoTrust, RapidSSL i Thawte, i CA Sectigo, ranije poznat kao Comodo. Takođe imamo partnerstvo sa evropskim sertifikacionim autoritetom CERTUM. Istovremeno, partneri smo sa nekoliko globalnih preprodavaca kako bismo našim klijentima ponudili najbolje cene.

O nama ukratko

Više od 2.000 zadovoljnih korisnika koristi ili je već koristilo naše usluge od 2017. godine. Ne samo iz Evrope, već i iz celog sveta.

Već smo obezbedili više od 5000 SSL sertifikata, sertifikata za potpisivanje koda ili S/MIME sertifikata za naše klijente.

Mi smo mali tim sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju SSL sertifikata. Osnivač kompanije ima iskustvo sa sertifikatima od 2006. godine.

Kvalitetno korisničko iskustvo je naša prva i najvažnija prioriteta. Nudimo Garanciju povrata novca u roku od 30 dana.

Naše usluge se zasnivaju na maksimalnoj automatizaciji. To nam daje fleksibilnost i kontrolu nad svim narudžbinama kako bi naš tim mogao biti mali, a mi možemo ponuditi odlične cene.

Od 2017. godine nudimo SSL sertifikate našim korisnicima.
Iz srca Evrope

 

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum