SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL sertifikati za veb stranice i internet projekte.

Extended Validation

Extended Validation

EV SSL sertifikati

Extended Validation (EV) SSL sertifikati su najprestižniji, najpouzdaniji SSL sertifikati. Izdaju se samo kompanijama nakon temeljne provere postojanja i aplikanta za sertifikat. Pored kompanije, sertifikaciono telo takođe proverava fizički identitet pojedinca koji aplicira za SSL sertifikat. Posetilac veb sajta može odmah saznati koja kompanija upravlja veb sajtom nakon klika na katanac u pregledaču pored domena. EV SSL sertifikat je pogodan za sve poslovne i korporativne veb sajtove i za sve veb sajtove koji zahtevaju lične informacije od korisnika.
Ponuđeni Extended Validation SSL sertifikati obezbeđuju sigurnost za jedan domen ili do 250 domena istovremeno. Multi-domain EV sertifikati mogu obezbediti ceo korporativni portfelj domena ili domene e-prodavnica. HTTPS komunikacija će biti osigurana, na primer, za sve nacionalne domene (.eu, .com, .net, .sk, .de, ...) ili projekte sa različitim imenima na svojim domenima i naravno i poddomene.

Popularni sertifikati

Popularni sertifikati

EV SSL sertifikati koje naši klijenti najčešće naručuju

CA SSL sertifikat Cena od Provera Brzina izdavanja Zaštićene domene  
Sectigo PositiveSSL EV 89,98 € Prošireno (EV) 5-10 dana 1 domena Detalj Kupi
Sectigo PositiveSSL EV Multi-Domain 159,98 € Prošireno (EV) 5-10 dana 3-250 Detalj Kupi
Sectigo Sectigo EV SSL 99,95 € Prošireno (EV) 5-10 dana 1 domena Detalj Kupi
Sectigo Sectigo EV Multi-Domain 199,95 € Prošireno (EV) 5-10 dana 3-250 Detalj Kupi
Thawte Thawte SSL WebServer EV 169,97 € Prošireno (EV) 2-5 dana 1 domena Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust True BusinessID EV FLEX 142,57 € Prošireno (EV) 2-5 dana 1-250 Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust True BusinessID EV Multi-Domain 263,30 € Prošireno (EV) 2-5 dana 5-250 Detalj Kupi
DigiCert DigiCert EV FLEX 319,30 € Prošireno (EV) 2-5 dana 1-250 Detalj Kupi

Cena od - Izračunata godišnja cena sertifikata prilikom naručivanja za više od jedne godine. Za više informacija, kliknite na detalje sertifikata ili narudžbinu.
Brzina izdavanja - Vreme potrebno certifikacionom autoritetu za izdavanje SSL sertifikata (približno).
Obezbeđeni domeni - Koliko domena možete obezbediti SSL sertifikatom. WildCard = neograničeni poddomeni.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanja karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Karakteristike i prednosti EV SSL Sertifikata

EV SSL Sertifikati

Extended Validation SSL Sertifikat (poznat i kao EV SSL) je najviši oblik SSL Sertifikata na tržištu. Potvrda identiteta sajta se sprovodi u skladu sa strogim smernicama CAB Foruma i uključuje strogi proces provere od strane javne Certificate Authority. Certificate Authority mora potvrditi operativni i fizički identitet pojedinca koji traži EV sertifikat.

EV SSL povećava poverenje posetilaca

Extended Validation SSL sertifikati uspostavljaju sigurnu HTTPS vezu i pružaju visok stepen poverenja za posetioce sajta. EV SSL sertifikati su pouzdaniji od domain validation SSL (DV SSL) sertifikata.

Povećajte rangiranje pretrage (SEO)

Sigurna HTTPS komunikacija povećava rangiranje sajta u algoritmima za rangiranje pretrage. Google je ovu informaciju objavio na blogu još 2014. godine. Iako je ovo jedan od mnogih kriterijuma, SSL sertifikat će dati više pozicije u rezultatima pretrage za HTTPS sigurne sajtove u odnosu na HTTP nesigurne sajtove.

SSL štiti integritet

SSL sertifikat štiti od ubacivanja sadržaja od strane ISP-a i drugih trećih lica. Bez enkripcije, moguće je da drugi izmene vaš sajt i naruše njegov integritet. SSL sertifikati štite od ovoga sa snažnom industrijskom standardnom 256-bitnom simetričnom enkripcijom i 2048-bitnim potpisima.

Garancija povraćaja novca u roku od 30 dana

Korisničko iskustvo je naš prioritet. Odabrani SSL sertifikat nije pogodan za vaše potrebe? Želite drugi? Ili jednostavno želite da otkažete narudžbinu? Nudimo garanciju povraćaja novca u roku od 30 dana za sve naše korisnike. Pogledajte našu Politiku povraćaja za više informacija.

Kompatibilni sa svim glavnim pregledačima

Naši ponuđeni sertifikati imaju najvišu kompatibilnost sa pregledačima za mobilne i desktop uređaje što će smanjiti SSL upozorenja prilikom pristupa sajtu.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

Skrivanjem imena kompanije u traci adrese pregledača, korporativni OV SSL sertifikati verovatno postaju bolja opcija u odnosu na cenu i performanse u poređenju sa EV SSL sertifikatima.

Više informacija o EV SSL

Šta treba da znate pre nego što naručite.

Extended Validated SSL sertifikati

EV SSL sertifikat donosi najjaču sigurnost za veb sajt

Extended Validation (EV) sertifikat nosi najviši nivo validacije koji prikazuje ime kompanije u detaljima sertifikata. CA strogo verifikuje poslovanje proverom svih poslovnih registracionih dokumenata, treće strane poslovnih direktorijuma za verifikaciju adrese i telefonsku verifikaciju. Pored postojanja kompanije, podnosilac zahteva (kontakt) za sertifikat se takođe verbalno verifikuje. Nije neuobičajeno da se traži i verifikuje dokaz identiteta, kapaciteta i mesta poslovanja. Potrebno je dva ili više dana za izdavanje sertifikata.
Kriterijumi za izdavanje EV sertifikata su definisani od strane Smernice za Extended Validation koje je uspostavio CA/Browser Forum.

Obezbeđeni domeni

Zavisi od izabranog sertifikata

Nudimo sertifikate za obezbeđenje jednog domena ili do 250 različitih domena istovremeno. Nije moguće dobiti EV WildCard SSL sertifikate.

  • SSL za jedan domen - sertifikat je dizajniran za obezbeđenje jednog domena. Sertifikat može obezbediti obe varijante: domain.com i www.domain.com. Za domene 3. nivoa i više, www varijanta se ne dodaje automatski.
  • Multi-domain SSL - sertifikat može obezbediti do 250 različitih domena. Svaki domen može biti iz različitih TLD (.com, .net, .eu, itd.) i bilo kojeg nivoa (abc.domain.com, 123.xyz.domain.xyz).

Višegodišnji Sertifikati

Nudimo EV SSL sertifikate do 5 godina kako bismo obezbedili najniže troškove po godini

Od 1. septembra 2020. godine, Apple, Google i Mozilla pregledači i uređaji ne prihvataju nove SSL/TLS sertifikate koji imaju rok trajanja duži od 398 dana. Da bismo ispunili najnovije bezbednosne zahteve, višegodišnji SSL sertifikati se izdaju na 1 godinu (maksimalno 398 dana). Morate ponovo izdati sertifikat jednom godišnje. Slat ćemo vam obaveštenja putem e-maila počevši od 30 dana pre isteka. Naravno, OBNOVA je besplatna. Pored toga, možete ponovo izdati svoj sertifikat u bilo koje vreme i koliko god puta želite!

Napomena i: Ponovno izdavanje zahteva ponovnu verifikaciju.
Napomena ii: Možete umetnuti novi CSR ili koristiti poslednji tokom ponovnog izdavanja.
Napomena iii: Nakon izdavanja sertifikata, ne možete skratiti period važenja, tražiti povraćaj novca za neiskorišćeni period ili promeniti naziv domena!

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum