SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL sertifikati za veb stranice i internet projekte.

MS Exchange

MS Exchange

SSL sertifikati za MS Exchange

Microsoft Exchange Server je softverski proizvod kompanije Microsoft koji se koristi za razmenu e-pošte i deljenje resursa i informacija. To je korporativni sistem čije glavne karakteristike uključuju primanje i slanje poruka e-pošte, upravljanje kalendarom i kontaktima, deljenje javnih fascikli, mogućnost pristupa poštanskim sandučićima putem veb interfejsa, pristup sistemu putem mobilnih uređaja i mogućnost skladištenja podataka. Sva komunikacija na Exchange serveru treba da bude obezbeđena implementacijom SSL sertifikata, jer se preko mreže prenose osetljive informacije kompanije.

Preporučeni SSL sertifikati za sistem MS Exchange su, na primer, multi-domenski SSL sertifikati. Sertifikati sa Alternativnim Imenima Subjekata/Zajedničkim Komunikacijama (SAN/UCC) omogućavaju vam da obezbedite primarno ime domena i do 249 drugih domena istovremeno. Naši ponuđeni SAN/UCC SSL sertifikati potpuno su kompatibilni sa modernim verzijama Microsoft Exchange servera. Omogućavaju da obezbedite sva potrebna imena servera i usluga koje Exchange server koristi, kao što su mail.contoso.com, autodiscover.contoso.com, owa.contoso.com i eventualno drugi domeni.

Popularni sertifikati

Popularni sertifikati

SSL sertifikati za MS Exchange, koje naši klijenti najčešće poručuju

CA SSL sertifikat Cena od Provera Brzina izdavanja Zaštićene domene  
Sectigo PositiveSSL Multi-Domain 17,54 € Domenski (DV) Minute 3-250 Detalj Kupi
Sectigo PositiveSSL EV Multi-Domain 159,98 € Prošireno (EV) 5-10 dana 3-250 Detalj Kupi
Sectigo Sectigo EV Multi-Domain 199,95 € Prošireno (EV) 5-10 dana 3-250 Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium FLEX 55,97 € Domenski (DV) Minute 1-250 Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust True BusinessID FLEX 81,70 € Kompanija (OV) 1-3 dana 1-250 Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium SAN 98,30 € Domenski (DV) Minute 5 domena Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust True BusinessID Multi-Domain 189,97 € Kompanija (OV) 1-3 dana 5-250 Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust True BusinessID EV Multi-Domain 263,30 € Prošireno (EV) 2-5 dana 5-250 Detalj Kupi

Cena od - Izračunata godišnja cena sertifikata prilikom naručivanja za više od jedne godine. Za više informacija, kliknite na detalje sertifikata ili narudžbinu.
Brzina izdavanja - Vreme potrebno certifikacionom autoritetu za izdavanje SSL sertifikata (približno).
Obezbeđeni domeni - Koliko domena možete obezbediti SSL sertifikatom. WildCard = neograničeni poddomeni.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanja karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

SSL sertifikat PositiveSSL multi-domenski ima veoma povoljnu cenu za bezbednost servera MS Exchange. Ukoliko ne zahtevate korporativni OV sertifikat, ovaj multi-domenski SSL sertifikat je potpuno dovoljan i garantujemo da će vam odgovarati.

Više informacija o MS Exchange

Šta treba da znate pre nego što naručite.

Multi-domain SSL sertifikati

Zavisi od izabranog tipa sertifikata

  • Domain Validation (DV) - najbrži i najautomatskiji način verifikacije. CA samo verifikuje postojanje domena pre nego što izda sertifikat. Možete obezbediti veb sajt za nekoliko minuta sa procesom bez papira.
  • Organization Validation (OV) - OV sertifikati su pouzdaniji od SSL sertifikata za validaciju domena. U ovom tipu, CA verifikuje vlasništvo nad domenom kao i registrovane poslovne dokumente i druge pravne dokumente vezane za poslovanje. Obično je potrebno dva do pet dana za izdavanje sertifikata. Ako autoritet ne može potvrditi pravno, operativno i fizičko postojanje kompanije, vreme verifikacije se produžava.
  • Extended Validation (EV) - nosi najviši nivo validacije koji prikazuje ime kompanije u detaljima sertifikata. CA strogo verifikuje poslovanje proverom svih poslovnih registracionih dokumenata, treće strane poslovnih direktorijuma za verifikaciju adrese i telefonsku verifikaciju. Pored postojanja kompanije, podnosilac zahteva (kontakt) za sertifikat se takođe verbalno verifikuje. Potrebno je dva ili više dana za izdavanje sertifikata.

Obezbeđeni domeni

Obezbedite do 250 zasebnih domena sa jednim sertifikatom

Jedan multi-domain SSL sertifikat može obezbediti do 250 naziva domena. Tehnički poznat kao SAN Sertifikat (Subject Alternative Names) – ovi sertifikati su fleksibilni za obezbeđenje više host imena, domena, poddomena i wildcard domena u jednoj konfiguraciji. Možete dodavati ili uklanjati domene na zahtev tokom perioda važenja.

Višegodišnji Sertifikati

Nudimo MS Exchange sertifikate do 5 godina kako bismo obezbedili najniže troškove po godini

Od 1. septembra 2020. godine, Apple, Google i Mozilla pregledači i uređaji ne prihvataju nove SSL/TLS sertifikate koji imaju rok trajanja duži od 398 dana. Da bismo ispunili najnovije bezbednosne zahteve, višegodišnji SSL sertifikati se izdaju na 1 godinu (maksimalno 398 dana). Morate ponovo izdati sertifikat jednom godišnje. Slat ćemo vam obaveštenja putem e-maila počevši od 30 dana pre isteka. Naravno, OBNOVA je besplatna. Pored toga, možete ponovo izdati svoj sertifikat u bilo koje vreme i koliko god puta želite!

Napomena i: Ponovno izdavanje zahteva ponovnu verifikaciju.
Napomena ii: Možete umetnuti novi CSR ili koristiti poslednji tokom ponovnog izdavanja.
Napomena iii: Nakon izdavanja sertifikata, ne možete skratiti period važenja, tražiti povraćaj novca za neiskorišćeni period ili promeniti naziv domena!

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum