SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL sertifikati za veb stranice i internet projekte.

WildCard SSL

WildCard SSL

WildCard SSL sertifikati

WildCard SSL/TLS sertifikat je jedan sertifikat sa wildcard karakterom () u polju imena domena. WildCard sertifikati omogućavaju neograničenu bezbednost poddomena pod svojim glavnim domenom. Zvezdica se ubacuje ispred imena domena (.domen.rs), što funkcioniše kao wildcard u sertifikatu, tako da pregledači prihvataju bilo koje važeće karaktere ispred domena umesto asteriska. Ovi sertifikati su vrlo popularni kod administratora servera jer olakšavaju upravljanje višestrukim poddomenima. WildCard TLS sertifikati takođe značajno uštede troškove nabavke i upravljanja bezbednošću domena na serveru.

WildCard sertifikati

WildCard Sertifikati

Najčešće poručivani WildCard SSL sertifikati od strane naših korisnika

CA SSL sertifikat Cena od Provera Brzina izdavanja Zaštićene domene  
Sectigo PositiveSSL WildCard 64,90 € Domenski (DV) Minute WildCard Detalj Kupi
Sectigo PositiveSSL Multi-Domain 17,54 € Domenski (DV) Minute 3-250 Detalj Kupi
RapidSSL RapidSSL WildCard 99,97 € Domenski (DV) Minute WildCard Detalj Kupi
Certum Certum Commercial WildCard 59,90 € Domenski (DV) Minute WildCard Detalj Kupi
Certum Certum Trusted WildCard 134,90 € Kompanija (OV) 1-3 dana WildCard Detalj Kupi
Thawte Thawte 123 WildCard 199,97 € Domenski (DV) Minute WildCard Detalj Kupi
Thawte Thawte WebServer WildCard 289,97 € Kompanija (OV) 1-3 dana WildCard Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium WildCard 215,30 € Domenski (DV) Minute WildCard Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust True BusinessID WildCard 269,97 € Kompanija (OV) 1-3 dana WildCard Detalj Kupi

Cena od - Izračunata godišnja cena sertifikata prilikom naručivanja za više od jedne godine. Za više informacija, kliknite na detalje sertifikata ili narudžbinu.
Brzina izdavanja - Vreme potrebno certifikacionom autoritetu za izdavanje SSL sertifikata (približno).
Obezbeđeni domeni - Koliko domena možete obezbediti SSL sertifikatom. WildCard = neograničeni poddomeni.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanja karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Karakteristike i prednosti WildCard SSL Sertifikata

WildCard SSL Sertifikati

Jedan WildCard SSL sertifikat može šifrovati jedan domen i sve njegove subdomene prvog nivoa. Ne postoji ograničenje za upotrebu subdomena: mail serveri, FTP serveri, članske oblasti — šta god želite. Svaki subdomen je često poseban sajt. Zahvaljujući zvezdici, administratori ne moraju da brinu o tome koji subdomeni se nalaze na serveru, mogu dodati novi domen u bilo kom trenutku, i sigurna HTTPS komunikacija će uvek biti obezbeđena.

Obezbedite svoje sajtove za nekoliko minuta

Dobijanje i implementacija Domain Validated WildCard SSL sertifikata na SSLmentor je pitanje minuta. Samo naručite, platite i potvrdite e-mail za verifikaciju. Pored toga, nudimo lako generisanje zahteva za sertifikat (CSR) u Kontrolnom Panelu, nema potrebe da rešavate ključeve sa administratorom ili generišete ključeve na serveru.

Povećajte rangiranje pretrage (SEO)

Sigurna HTTPS komunikacija povećava rangiranje sajta u algoritmima za rangiranje pretrage. Google je ovu informaciju objavio na blogu još 2014. godine. Iako je ovo jedan od mnogih kriterijuma, SSL sertifikat će dati više pozicije u rezultatima pretrage za HTTPS sigurne sajtove u odnosu na HTTP nesigurne sajtove.

SSL štiti integritet

SSL sertifikat štiti od ubacivanja sadržaja od strane ISP-a i drugih trećih lica. Bez enkripcije, moguće je da drugi izmene vaš sajt i naruše njegov integritet. SSL sertifikati štite od ovoga sa snažnom industrijskom standardnom 256-bitnom simetričnom enkripcijom i 2048-bitnim potpisima.

Garancija povraćaja novca u roku od 30 dana

Korisničko iskustvo je naš prioritet. Odabrani SSL sertifikat nije pogodan za vaše potrebe? Želite drugi? Ili jednostavno želite da otkažete narudžbinu? Nudimo garanciju povraćaja novca u roku od 30 dana za sve naše korisnike. Pogledajte našu Politiku povraćaja za više informacija.

Kompatibilni sa svim glavnim pregledačima

Naši ponuđeni sertifikati imaju najvišu kompatibilnost sa pregledačima za mobilne i desktop uređaje što će smanjiti SSL upozorenja prilikom pristupa sajtu.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

Korišćenje WildCard SSL sertifikata je vrlo popularno. Sertifikati olakšavaju posao administratorima i štede troškove kada treba obezbediti veliki broj poddomena. Još jedna prednost je mogućnost obezbeđivanja glavnog domena bez i sa www za domene drugog nivoa (FQDN).

Više informacija o WildCard SSL

Šta treba da znate pre nego što naručite.

WildCard SSL sertifikati

Zavisi od izabranog tipa sertifikata

  • Domain Validation (DV) - najbrži i najautomatskiji način verifikacije. CA samo verifikuje postojanje domena pre nego što izda sertifikat. Možete obezbediti veb sajt za nekoliko minuta sa procesom bez papira.
  • Organization Validation (OV) - OV sertifikati su pouzdaniji od SSL sertifikata za validaciju domena. U ovom tipu, CA verifikuje vlasništvo nad domenom kao i registrovane poslovne dokumente i druge pravne dokumente vezane za poslovanje. Obično je potrebno dva do pet dana za izdavanje sertifikata. Ako autoritet ne može potvrditi pravno, operativno i fizičko postojanje kompanije, vreme verifikacije se produžava.

Obezbeđeni domeni

WildCard SSL može obezbediti neograničen broj poddomena

Wildcard SSL sertifikati mogu obezbediti vaš potpuno kvalifikovani naziv domena i njegove poddomene.
U slučaju zahteva za obezbeđenje domena 2. nivoa, tj. .domain.com, SAN ekstenzija će biti dodata za poseban domen, tj. https://domain.com. Tako će jedan WildCard SSL sertifikat obezbediti veb sajt za glavni domen i sve njegove poddomene istovremeno. S druge strane, u slučaju zahteva za obezbeđenje poddomena 4. i n-tog nivoa, na primer admin.domain3rdlevel.domain.com, uvek je potrebno nabaviti poseban WildCard SSL sertifikat .domain3rdlevel.domain.com. Ovo zatim ponovo omogućava HTTPS sigurnost za neograničene domene na tom nivou.

Višegodišnji Sertifikati

Nudimo WildCard SSL sertifikate do 5 godina kako bismo obezbedili najniže troškove po godini

Od 1. septembra 2020. godine, Apple, Google i Mozilla pregledači i uređaji ne prihvataju nove SSL/TLS sertifikate koji imaju rok trajanja duži od 398 dana. Da bismo ispunili najnovije bezbednosne zahteve, višegodišnji SSL sertifikati se izdaju na 1 godinu (maksimalno 398 dana). Morate ponovo izdati sertifikat jednom godišnje. Slat ćemo vam obaveštenja putem e-maila počevši od 30 dana pre isteka. Naravno, OBNOVA je besplatna. Pored toga, možete ponovo izdati svoj sertifikat u bilo koje vreme i koliko god puta želite!

Napomena i: Ponovno izdavanje zahteva ponovnu verifikaciju.
Napomena ii: Možete umetnuti novi CSR ili koristiti poslednji tokom ponovnog izdavanja.
Napomena iii: Nakon izdavanja sertifikata, ne možete skratiti period važenja, tražiti povraćaj novca za neiskorišćeni period ili promeniti naziv domena!

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum