SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL sertifikati za veb stranice i internet projekte.

Jeftini SSL sertifikati

Jeftini SSL sertifikati

Jeftini SSL sertifikati

Najpopularniji tipovi sertifikata su Sertifikati sa Validacijom Domena (DV) kada certifikaciono telo samo autentično vaš domen. Ponuđeni Jeftini SSL sertifikati obezbeđuju sigurnu HTTPS komunikaciju za svaki projekat i uklanjaju dosadnu oznaku "Nebezbedno" u internet pretraživačima. Svi najjeftiniji TLS sertifikati su za moderne veb pretraživače, uključujući mobilne, pouzdane su i mogu se implementirati na svakom korporativnom i ličnom veb sajtu i projektu, web pošti, intranetu, korisničkim portalima, itd.

Popularni sertifikati

Popularni Sertifikati

Jeftini SSL sertifikati koje naši klijenti najčešće naručuju

CA SSL sertifikat Cena od Provera Brzina izdavanja Zaštićene domene  
Sectigo PositiveSSL 7,17 € Domenski (DV) Minute 1 domena Detalj Kupi
Sectigo PositiveSSL Multi-Domain 17,54 € Domenski (DV) Minute 3-250 Detalj Kupi
Sectigo PositiveSSL WildCard 64,90 € Domenski (DV) Minute WildCard Detalj Kupi
RapidSSL RapidSSL 10,80 € Domenski (DV) Minute 1 domena Detalj Kupi
RapidSSL RapidSSL WildCard 99,97 € Domenski (DV) Minute WildCard Detalj Kupi
Certum Certum Commercial 7,95 € Domenski (DV) Minute 1 domena Detalj Kupi
Certum Certum Commercial WildCard 59,90 € Domenski (DV) Minute WildCard Detalj Kupi
Thawte Thawte 123 33,30 € Domenski (DV) Minute 1 domena Detalj Kupi
Thawte Thawte 123 WildCard 199,97 € Domenski (DV) Minute WildCard Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium 49,97 € Domenski (DV) Minute 1 domena Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium SAN 98,30 € Domenski (DV) Minute 5 domena Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium WildCard 215,30 € Domenski (DV) Minute WildCard Detalj Kupi

Cena od - Izračunata godišnja cena sertifikata prilikom naručivanja za više od jedne godine. Za više informacija, kliknite na detalje sertifikata ili narudžbinu.
Brzina izdavanja - Vreme potrebno certifikacionom autoritetu za izdavanje SSL sertifikata (približno).
Obezbeđeni domeni - Koliko domena možete obezbediti SSL sertifikatom. WildCard = neograničeni poddomeni.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanja karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Karakteristike i prednosti Jeftini SSL Sertifikata

DV SSL Sertifikati

Najbrži, najlakši i najautomatskiji način verifikacije. Domain Validation (DV) SSL sertifikati su najjeftiniji SSL sertifikati na tržištu. CA samo verifikuje postojanje domena pre nego što izda sertifikat. Ceo proces je potpuno automatizovan.

Obezbedite svoj sajt za nekoliko minuta

Dobijanje i implementacija jeftinog DV SSL sertifikata na SSLmentor je pitanje minuta. Samo naručite, platite i potvrdite e-mail za verifikaciju. Pored toga, nudimo lako generisanje zahteva za sertifikat (CSR) u Kontrolnom Panelu, nema potrebe da rešavate ključeve sa administratorom ili generišete ključeve na serveru.

Povećajte rangiranje pretrage (SEO)

Sigurna HTTPS komunikacija povećava rangiranje sajta u algoritmima za rangiranje pretrage. Google je ovu informaciju objavio na blogu još 2014. godine. Iako je ovo jedan od mnogih kriterijuma, SSL sertifikat će dati više pozicije u rezultatima pretrage za HTTPS sigurne sajtove u odnosu na HTTP nesigurne sajtove.

SSL štiti integritet

SSL sertifikat štiti od ubacivanja sadržaja od strane ISP-a i drugih trećih lica. Bez enkripcije, moguće je da drugi izmene vaš sajt i naruše njegov integritet. SSL sertifikati štite od ovoga sa snažnom industrijskom standardnom 256-bitnom simetričnom enkripcijom i 2048-bitnim potpisima.

Garancija povraćaja novca u roku od 30 dana

Korisničko iskustvo je naš prioritet. Odabrani SSL sertifikat nije pogodan za vaše potrebe? Želite drugi? Ili jednostavno želite da otkažete narudžbinu? Nudimo garanciju povraćaja novca u roku od 30 dana za sve naše korisnike. Pogledajte našu Politiku povraćaja za više informacija.

Kompatibilni sa svim glavnim pregledačima

Naši ponuđeni sertifikati imaju najvišu kompatibilnost sa pregledačima za mobilne i desktop uređaje što će smanjiti SSL upozorenja prilikom pristupa sajtu.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

Preporučujemo DV SSL sertifikate PositiveSSL ili RapidSSL za obezbeđivanje jednog domena. Ovi SSL sertifikati se izdaju veoma brzo i obezbeđuju neophodnu HTTPS komunikaciju između servera i pretraživača.

Više informacija o DV SSL

Šta treba da znate pre nego što naručite.

Domain Validated SSL sertifikati

Sve što treba da uradite je da pružite dokaz o vlasništvu/administraciji nad registrovanim domenom.

Možete dobiti DV SSL sertifikate izdate za nekoliko minuta. Podnosilac zahteva za SSL sertifikat se verifikuje slanjem e-mail poruke na izabranu e-mail adresu naručenog domena. Postoje fiksne adrese za izbor admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ ili postmaster@. Preporučujemo kreiranje jedne od adresa, ili da bude postavljena kao alias, ev. koristiti domen korpu i preuzeti e-mail za potvrdu iz nje.
Umesto potvrde putem e-maila, alternativna verifikacija nudi umetanje TXT zapisa u DNS domen ili tekstualnu datoteku u podatkovni prostor na serveru (FTP). Podržavamo obe alternativne metode verifikacije i one su postavljene u detaljima narudžbine.

Napomena i: Nije moguće poslati verifikacioni e-mail na ličnu adresu npr. yourname@gmail.com.
Napomena ii: WildCard SSL podržava samo e-mail ili DNS verifikaciju.

Obezbeđeni domeni

Zavisi od izabranog sertifikata

Nudimo sertifikate za obezbeđenje jednog domena, do 250 različitih domena istovremeno ili za neograničen broj poddomena. Certifikacioni autoriteti sada nude kombinaciju multi-domain SSL sa WildCard SSL sertifikatima. Možete kombinovati do 250 standardnih ili wildcard domena.

  • SSL za jedan domen - sertifikat je dizajniran za obezbeđenje jednog domena. Sertifikat može obezbediti obe varijante: domain.com i www.domain.com. Za domene 3. nivoa i više, www varijanta se ne dodaje automatski.
  • Multi-domain SSL - sertifikat može obezbediti do 250 različitih domena. Svaki domen može biti iz različitih TLD (.com, .net, .eu, itd.) i bilo kojeg nivoa (abc.domain.com, 123.xyz.domain.xyz).
  • WildCard SSL - sertifikat može obezbediti neograničen broj poddomena ispod njihovog glavnog domena. Zvezdica se umetne ispred naziva domena, koja funkcioniše kao wildcard u sertifikatu, tako da pregledači prihvataju bilo koje validne karaktere ispred domena umesto zvezdice.

Višegodišnji Sertifikati

Nudimo DV SSL sertifikate do 5 godina kako bismo obezbedili najniže troškove po godini

Od 1. septembra 2020. godine, Apple, Google i Mozilla pregledači i uređaji ne prihvataju nove SSL/TLS sertifikate koji imaju rok trajanja duži od 398 dana. Da bismo ispunili najnovije bezbednosne zahteve, višegodišnji SSL sertifikati se izdaju na 1 godinu (maksimalno 398 dana). Morate ponovo izdati sertifikat jednom godišnje. Slat ćemo vam obaveštenja putem e-maila počevši od 30 dana pre isteka. Naravno, OBNOVA je besplatna. Pored toga, možete ponovo izdati svoj sertifikat u bilo koje vreme i koliko god puta želite!

Napomena i: Ponovno izdavanje zahteva ponovnu verifikaciju.
Napomena ii: Možete umetnuti novi CSR ili koristiti poslednji tokom ponovnog izdavanja.
Napomena iii: Nakon izdavanja sertifikata, ne možete skratiti period važenja, tražiti povraćaj novca za neiskorišćeni period ili promeniti naziv domena!

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum