SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL sertifikati za veb stranice i internet projekte.

CA GeoTrust

CA GeoTrust

GeoTrust SSL sertifikati

Autoritet za sertifikaciju GeoTrust nudi visokokvalitetne SSL sertifikate za potpunu pokrivenost HTTPS bezbednosti za veb sajtove i projekte. U našoj ponudi možete izabrati između jeftinih serija GeoTrust QuickSSL SSL Premium sertifikata i GeoTrust serija kompanijskih sertifikata True BusinessID SSL, koji pokrivaju sve poslovne potrebe kako bi se osigurala kvalitetna HTTPS komunikacija. Pouzdani GeoTrust True BusinessID sertifikati sadrže informacije o kompaniji koja upravlja veb sajtom, verifikuju operatore veb sajtova i povećavaju poverenje posetilaca.

GeoTrust FLEX SSL Sertifikati

Novost u ponudi CA GeoTrust su FLEX tipovi SSL sertifikata, koji nude FLEKSIBILNU kombinaciju bezbednosti domena, uključujući promene tokom životnog veka GeoTrust SSL sertifikata, kada možete dodavati, uklanjati i menjati domene u bilo koje vreme. Možete naručiti kako GeoTrust QuickSSL Premium FLEX, tako i GeoTrust True BusinessID FLEX SSL sertifikate da obezbedite jedan domen ili kao multi-domain SSL sertifikat sa bilo kojom kombinacijom potpuno kvalifikovanog imena domena (FQDN) i istovremeno možete uključiti zvezdane varijante (WildCard) u sertifikat da biste obezbedili neograničen broj poddomena. Najpouzdaniji SSL sertifikat GeoTrust True BusinessID EV FLEX može se dobiti za jedan domen ili kao standardni multi-domain SSL sertifikat. Svi FLEX varijanti mogu sadržati do 250 različitih domena.

GeoTrust FLEX SSL

GeoTrust FLEX SSL

Novi tipovi FLEKSibilnih SSL sertifikata GeoTrust

CA SSL sertifikat Cena od Provera Brzina izdavanja Zaštićene domene  
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium FLEX 55,97 € Domenski (DV) Minute 1-250 Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust True BusinessID FLEX 81,70 € Kompanija (OV) 1-3 dana 1-250 Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust True BusinessID EV FLEX 142,57 € Prošireno (EV) 2-5 dana 1-250 Detalj Kupi
GeoTrust sertifikati

GeoTrust Sertifikati

GeoTrust sertifikaciono telo - ponuda standardnih SSL sertifikata

CA SSL sertifikat Cena od Provera Brzina izdavanja Zaštićene domene  
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium 49,97 € Domenski (DV) Minute 1 domena Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium SAN 98,30 € Domenski (DV) Minute 5 domena Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium WildCard 215,30 € Domenski (DV) Minute WildCard Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust True BusinessID 83,30 € Kompanija (OV) 1-3 dana 1 domena Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust True BusinessID Multi-Domain 189,97 € Kompanija (OV) 1-3 dana 5-250 Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust True BusinessID WildCard 269,97 € Kompanija (OV) 1-3 dana WildCard Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust True BusinessID EV 142,57 € Prošireno (EV) 2-5 dana 1 domena Detalj Kupi
GeoTrust GeoTrust True BusinessID EV Multi-Domain 263,30 € Prošireno (EV) 2-5 dana 5-250 Detalj Kupi

Cena od - Izračunata godišnja cena sertifikata prilikom naručivanja za više od jedne godine. Za više informacija, kliknite na detalje sertifikata ili narudžbinu.
Brzina izdavanja - Vreme potrebno certifikacionom autoritetu za izdavanje SSL sertifikata (približno).
Obezbeđeni domeni - Koliko domena možete obezbediti SSL sertifikatom. WildCard = neograničeni poddomeni.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanja karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

Multi-Domain SSL Sertifikat GeoTrust True BusinessID Multi-Domain pruža visokokvalitetnu HTTPS bezbednost za više domena istovremeno i nudi vrlo dobar odnos cena/domen. Takođe pogodno za e-prodavnice.

Više informacija o CA GeoTrust

Šta treba da znate pre nego što naručite.

Certificate Authority GeoTrust

CA GeoTrust - pouzdana od strane stotina hiljada korisnika širom sveta

GeoTrust je jedan od najvećih komercijalnih provajdera digitalnih sertifikata na svetu. Bio je prvi certifikacioni autoritet koji je koristio metodu sertifikata za validaciju domena i poseduje razne patente vezane za PKI.

GeoTrust je osnovan 2001. godine i brzo je postao uspešan certifikacioni autoritet. 2006. godine GeoTrust je preuzeo VeriSign, a 2010. godine CA je postala deo Symantec-a, koji je preuzeo kompletnu PKI diviziju VeriSign-a. Od decembra 2017. godine, GeoTrust sertifikati su pod pokroviteljstvom CA Digicert, koji je preuzeo izdavanje SSL sertifikata od Symantec-a.
Možete saznati više o istoriji CA GeoTrust na Vikipediji.

Domain Validated SSL sertifikati

SSL sertifikati izdati za nekoliko minuta

Podnosilac zahteva za SSL sertifikat se verifikuje slanjem e-mail poruke na izabrani e-mail. Prema pravilima, postoje fiksne adrese za izbor admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ ili postmaster@. Preporučujemo kreiranje jedne od adresa, ili da bude postavljena kao alias, ev. koristiti domen korpu i preuzeti e-mail za potvrdu iz nje.
Umesto potvrde putem e-maila, alternativna verifikacija nudi umetanje TXT zapisa u DNS zonu domena ili tekstualnu datoteku u podatkovni prostor na serveru (FTP). Podržavamo obe alternativne metode verifikacije i one su postavljene u detaljima narudžbine.

Napomena i: Nije moguće poslati verifikacioni e-mail na ličnu adresu npr. yourname@gmail.com.
Napomena ii: WildCard SSL podržava samo e-mail ili DNS verifikaciju.

Company Validated SSL sertifikati

Sertifikat kompanije koji povećava poverenje korisnika u vaš veb sajt i njegovu kredibilnost

Verifikacija podnosioca zahteva za OV/EV SSL sertifikat se zasniva na smernicama CA/B Foruma i svaka CA mora pratiti postavljen proces.
Prvo se domen verifikuje kao za SSL sertifikate za domen. Zatim se proverava postojanje kompanije i proverava se adresa. Ako Autoritet ne može potvrditi pravno, operativno i fizičko postojanje, vreme verifikacije se produžava. Završna verifikacija se vrši telefonskim pozivom na broj telefona koji je dostupan u bazama podataka javnih autoriteta.

CA GeoTrust potvrđuje da je organizacija koja zahteva sertifikat u dobrom stanju. Ovo uključuje potvrdu dobrog stanja i aktivnu registraciju u korporativnim registrima. Takođe uključuje proveru da li organizacija nije na listama prevara, phishing-a, ili državnim listama ograničenih entiteta, ili bazama podataka protiv terorizma. Pored toga, potvrđuje se da organizacija koja zahteva sertifikat je organizacija kojoj će sertifikat biti izdat, kao i da se potvrđuje kontakt organizacije.

Napomena i: Nije moguće poslati verifikacioni e-mail na ličnu adresu npr. yourname@gmail.com.
Napomena ii: EV SSL se doslednije verifikuje. Pored postojanja kompanije, podnosilac zahteva (kontakt) za sertifikat se takođe verbalno verifikuje.

Višegodišnji Sertifikati

Nudimo SSL sertifikate do 5 godina kako bismo obezbedili najniže troškove po godini

Od 1. septembra 2020. godine, Apple, Google i Mozilla pregledači i uređaji ne prihvataju nove SSL/TLS sertifikate koji imaju rok trajanja duži od 398 dana. Da bismo ispunili najnovije bezbednosne zahteve, višegodišnji SSL sertifikati se izdaju na 1 godinu (maksimalno 398 dana). Morate ponovo izdati sertifikat jednom godišnje. Slat ćemo vam obaveštenja putem e-maila počevši od 30 dana pre isteka. Naravno, OBNOVA je besplatna. Pored toga, možete ponovo izdati svoj sertifikat u bilo koje vreme i koliko god puta želite!

Nakon izdavanja sertifikata, ne možete skratiti period važenja, niti tražiti povraćaj novca za neiskorišćeni period! Ako se odlučite za višegodišnji SSL sertifikat, preporučujemo da razmotrite da li ćete ga koristiti za ceo period.

Napomena i: Ponovno izdavanje zahteva ponovnu verifikaciju.
Napomena ii: Možete umetnuti novi CSR ili koristiti poslednji tokom ponovnog izdavanja.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum