SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL sertifikati za veb stranice i internet projekte.

CA RapidSSL

CA RapidSSL

RapidSSL sertifikati

Autoritet za sertifikaciju RapidSSL nudi ekonomične i brzo generisane SSL sertifikate, što je istaknuto imenom "Rapid SSL" - brzo ssl. Svi RapidSSL sertifikati su sertifikati validacije domena (DV), tj. detalji sertifikata prikazuju osnovne informacije o domenu, CA, validnosti, itd. Dobijanje i implementacija Rapid SSL sertifikata je veoma brza zahvaljujući jednostavnoj validaciji domena. RapidSSL sertifikati su pogodni za bilo koji veb projekat, veb sajtove gde je potrebno lako obezbediti enkriptovanu komunikaciju na HTTPS protokolu.

RapidSSL za jedan domen ili neograničen broj poddomena

Iako RapidSSL CA nudi samo dva tipa SSL sertifikata, možda je upravo zbog toga RapidSSL SSL sertifikate među najpopularnijima. Možete izabrati između klasičnog SSL sertifikata za obezbeđivanje jednog domena ili RapidSSL WildCard sertifikata koji obezbeđuje neograničen broj poddomena.

RapidSSL sertifikati

RapidSSL Sertifikati

Autoritet za sertifikaciju RapidSSL - kompletna ponuda SSL sertifikata

CA SSL sertifikat Cena od Provera Brzina izdavanja Zaštićene domene  
RapidSSL RapidSSL 10,80 € Domenski (DV) Minute 1 domena Detalj Kupi
RapidSSL RapidSSL WildCard 99,97 € Domenski (DV) Minute WildCard Detalj Kupi

Cena od - Izračunata godišnja cena sertifikata prilikom naručivanja za više od jedne godine. Za više informacija, kliknite na detalje sertifikata ili narudžbinu.
Brzina izdavanja - Vreme potrebno certifikacionom autoritetu za izdavanje SSL sertifikata (približno).
Obezbeđeni domeni - Koliko domena možete obezbediti SSL sertifikatom. WildCard = neograničeni poddomeni.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanja karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

RapidSSL sertifikati su kvalitetan i popularan brend za obezbeđivanje sigurne HTTPS komunikacije. Za obezbeđivanje veb sajtova na jednom domenu, svakako možemo preporučiti najjeftiniji RapidSSL sertifikat.

Više informacija o CA RapidSSL

Šta treba da znate pre nego što naručite.

Certificate Authority RapidSSL

Možemo potpuno preporučiti za sve koji su zainteresovani za jeftinu i brzu veb sigurnost

Istorija RapidSSL-a datira od 2003. godine, kada je osnovan od strane svoje matične kompanije GeoTrust kao brend jeftinih SSL sertifikata. Danas je RapidSSL pod kontrolom DigiCert-a, koji je preuzeo autoritet 2017. godine. RapidSSL sertifikati su postali veoma popularni zbog svoje brzine izdavanja i cene. Sertifikati su potpuno pouzdani od strane 99.9% modernih veb pregledača i nude visokokvalitetnu HTTPS sigurnost za internet komunikaciju.

Domain Validated SSL sertifikati

SSL sertifikati izdati za nekoliko minuta

Podnosilac zahteva za SSL sertifikat se verifikuje slanjem e-mail poruke na izabrani e-mail. Prema pravilima, postoje fiksne adrese za izbor admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ ili postmaster@. Preporučujemo kreiranje jedne od adresa, ili da bude postavljena kao alias, ev. koristiti domen korpu i preuzeti e-mail za potvrdu iz nje.
Umesto potvrde putem e-maila, alternativna verifikacija nudi umetanje TXT zapisa u DNS zonu domena ili tekstualnu datoteku u podatkovni prostor na serveru (FTP). Podržavamo obe alternativne metode verifikacije i one su postavljene u detaljima narudžbine.

Napomena i: Nije moguće poslati verifikacioni e-mail na ličnu adresu npr. yourname@gmail.com.
Napomena ii: WildCard SSL podržava samo e-mail ili DNS verifikaciju.

Company Validated SSL sertifikati

Sertifikat kompanije koji povećava poverenje korisnika u vaš veb sajt i njegovu kredibilnost

Verifikacija podnosioca zahteva za OV/EV SSL sertifikat se zasniva na smernicama CA/B Foruma i svaka CA mora pratiti postavljen proces.
Prvo se domen verifikuje kao za SSL sertifikate za domen. Zatim se proverava postojanje kompanije i proverava se adresa. Ako Autoritet ne može potvrditi pravno, operativno i fizičko postojanje, vreme verifikacije se produžava. Završna verifikacija se vrši telefonskim pozivom na broj telefona koji je dostupan u bazama podataka javnih autoriteta.

CA RapidSSL potvrđuje da je organizacija koja zahteva sertifikat u dobrom stanju. Ovo uključuje potvrdu dobrog stanja i aktivnu registraciju u korporativnim registrima. Takođe uključuje proveru da li organizacija nije na listama prevara, phishing-a, ili državnim listama ograničenih entiteta, ili bazama podataka protiv terorizma. Pored toga, potvrđuje se da organizacija koja zahteva sertifikat je organizacija kojoj će sertifikat biti izdat, kao i da se potvrđuje kontakt organizacije.

Napomena i: Nije moguće poslati verifikacioni e-mail na ličnu adresu npr. yourname@gmail.com.
Napomena ii: EV SSL se doslednije verifikuje. Pored postojanja kompanije, podnosilac zahteva (kontakt) za sertifikat se takođe verbalno verifikuje.

Višegodišnji Sertifikati

Nudimo SSL sertifikate do 5 godina kako bismo obezbedili najniže troškove po godini

Od 1. septembra 2020. godine, Apple, Google i Mozilla pregledači i uređaji ne prihvataju nove SSL/TLS sertifikate koji imaju rok trajanja duži od 398 dana. Da bismo ispunili najnovije bezbednosne zahteve, višegodišnji SSL sertifikati se izdaju na 1 godinu (maksimalno 398 dana). Morate ponovo izdati sertifikat jednom godišnje. Slat ćemo vam obaveštenja putem e-maila počevši od 30 dana pre isteka. Naravno, OBNOVA je besplatna. Pored toga, možete ponovo izdati svoj sertifikat u bilo koje vreme i koliko god puta želite!

Nakon izdavanja sertifikata, ne možete skratiti period važenja, niti tražiti povraćaj novca za neiskorišćeni period! Ako se odlučite za višegodišnji SSL sertifikat, preporučujemo da razmotrite da li ćete ga koristiti za ceo period.

Napomena i: Ponovno izdavanje zahteva ponovnu verifikaciju.
Napomena ii: Možete umetnuti novi CSR ili koristiti poslednji tokom ponovnog izdavanja.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum