SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL sertifikati za veb stranice i internet projekte.

Thawte 123

Thawte 123

Thawte 123 SSL sertifikat

Domen (DV) SSL sertifikat od pionira SSL sertifikata - CA THAWTE. Ime Thawte one-two-three jednostavno znači "naruči, potvrdi i implementiraj". Potpuno je poveren od strane 99.9% modernih pregledača. Kao DV SSL/TLS sertifikat sadrži samo informacije o domenu bez drugih podataka, čineći ga pogodnim za projekte gde je bezbedna HTTPS komunikacija primarni cilj. Alternativa za Thawte 123 sertifikat je Thawte SSL sertifikat, koji je namenjen korporativnim korisnicima kao OV (Organizaciona Validacija) sertifikat.

SSL sertifikat Thawte 123 za jedan domen

Sertifikat Thawte 123 je domain validated (DV) SSL sertifikat koji se izdaje na osnovu verifikacije postojanja domena. Zahvaljujući validaciji domena, sertifikat Thawte 123 se izdaje u roku od nekoliko minuta nakon narudžbine od strane CA. Naravno, nakon uspešne validacije domena (opcije validacije mogu se pronaći ispod - "Više informacija"). Da biste naručili sertifikat Thawte 123, jednostavno generišite zahtev za potpisivanje sertifikata (CSR) sa privatnim ključem u Kontrolnom Panelu i nakon onlajn plaćanja (kartica, PayPal) narudžbina se automatski obrađuje. Sertifikat je pogodan tamo gde nam je potreban brz i jednostavan način za obezbeđenje HTTPS komunikacije.

Cene / Pretplata

 34,90 € godinu (Ukupno: 34,90 €)
 33,85 € godinu (Ukupno: 67,70 €)
 33,30 € godinu (Ukupno: 99,90 €)

Cene bez PDV-a.

Cena uključuje: dobijanje SSL sertifikata, osnovnu tehničku podršku za narudžbinu
Pretplata - Konačna višegodišnja cena je data u zagradi. Prema najnovijim bezbednosnim zahtevima, višegodišnji SSL sertifikati se izdaju samo na 1 godinu (maksimalno 398 dana). Sertifikat mora biti ponovo izdat svake godine, naravno besplatno. Nije moguće skratiti period ili promeniti naziv domena nakon izdavanja sertifikata.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanja karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Karakteristike i prednosti Thawte 123 Sertifikata

Ovo je DV SSL!

Certifikaciona autoritet verifikuje samo naručene domene potvrđivanjem da ste ovlašćeno lice i imate kontrolu nad traženim domenima. Nema pravne procedure, sve je on-line. Čim autoritet verifikuje domen(e) iz narudžbine, odmah izdaje novi SSL sertifikat.

Osigurajte svoj sajt za nekoliko minuta

Verifikujte svoje domene za samo nekoliko minuta sa Thawte 123 i pokažite svojim korisnicima da je vaš sajt siguran za on-line transakcije. HTTPS:// zaštita osigurava vaše korisnike i povećava njihovo poverenje da komuniciraju sa vašim sajtom.

Neograničene server licence i ponovo izdavanje

Možete instalirati isti sertifikat na više servera.
PONOVO IZDAVANJE - u slučaju da izgubite svoj privatni ključ i teško vam je da instalirate sertifikat, novi sertifikat će vam biti izdat besplatno.

Osigurajte obe varijante sa i bez www

Ovaj sertifikat može osigurati obe verzije vašeg sajta sa i bez www (primenjivo na domen 2. nivoa), na primer https://example.com i https://www.example.com.

Kompatibilno sa svim glavnim pregledačima

Ovaj sertifikat ima najvišu kompatibilnost sa pregledačima za mobilne i desktop uređaje, što će smanjiti SSL upozorenja prilikom pristupa sajtu.

Tehnički detalji

X.509 format Sertifikat ispunjava softverske i industrijske standarde, podržava 2048 bitnu javnu enkripciju ključa, simetričnu 256-bitnu enkripciju, besplatan pečat sajta.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

Ime Thawte 123 oslikava značenje SSL sertifikata. Brzo izdavanje i implementacija. Ovaj visokokvalitetni DV SSL sertifikat je pogodan za osiguranje običnih veb sajtova, malih e-prodavnica i firmi. Jednostavno 1 - 2 - 3!

Više informacija o Thawte 123

Šta treba da znate pre nego što naručite.

Domain Validated SSL sertifikat

Sve što treba da uradite je da pružite dokaz o vlasništvu/nadzoru nad registrovanim domenom

Podnosilac zahteva za SSL sertifikat se verifikuje slanjem e-mail poruke na odabranu e-mail adresu. Prema pravilima postoje fiksne adrese koje se mogu izabrati admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ ili postmaster@. Preporučujemo kreiranje jedne od adresa, ili postavljanje kao alias, odnosno korišćenje korpe domena i preuzimanje potvrde e-mail poruke.
Umesto e-mail potvrde, alternativna validacija nudi umetanje TXT zapisa u DNS zonu domena ili tekstualne datoteke u podatkovni prostor na serveru (FTP). Podržavamo obe alternativne metode verifikacije i one su postavljene u detaljima narudžbine.

Napomena i: Nije moguće poslati validacioni e-mail na ličnu adresu npr. yourname@gmail.com.

Koliko vremena je potrebno za dobijanje sertifikata Thawte 123

DV SSL - Brza verifikacija domena, gotovo trenutno izdavanje

Naručite i platite. Nakon umetanja CSR (Certificate Signing Request), odmah ćemo naručiti sertifikat od autoriteta. Za izdavanje novog sertifikata potrebno je samo potvrditi validaciju.
Naši korisnici mogu dobiti SSL sertifikat u roku od 10+ minuta kada plaćaju karticom.

Obezbeđeni domeni

Thawte 123 sertifikat osigurava jedan domen

Za jedno ime domena (FQDN) sertifikat osigurava obe varijante: domain.com i www.domain.com. Za domene 3. nivoa i više, varijanta sa www nije uvek automatski dodata.

Obnova vašeg sertifikata

Morate obnoviti sertifikat Thawte 123 pre nego što istekne

Možete započeti obnavljanje ističućeg SSL sertifikata 30 dana pre nego što istekne. Preporučuje se da ne ostavljate obnovu za poslednji trenutak, neiskorišćeni period važenja sertifikata biće dodan obnovljenom.
Možete obnoviti svoj sertifikat Thawte 123 kod nas bez problema čak i ako ste ga prvobitno naručili od drugog dobavljača. Uvek imamo bolje cene od certifikacionog autoriteta!

Ponovno izdavanje sertifikata

Neograničeno besplatno ponovno izdavanje za narudžbine u našoj prodavnici

Tokom važenja sertifikata, možete ponovo generisati sertifikat u bilo kojem trenutku besplatno. Ovo se naziva Ponovno izdavanje i korisno je u slučaju da nemate privatni ključ za migraciju na drugi server ili su ključevi izbrisani i nema sigurnosne kopije. Ponovno izdavanje je moguće sa novim zahtevom koji sadrži iste podatke kao i početna narudžbina.

Napomena i: Najbolja praksa je generisanje novog zahteva za potpisivanje sertifikata (CSR) prilikom ponovnog izdavanja vašeg SSL/TLS sertifikata. Generisanje novog CSR kreira novi, jedinstveni par ključeva (javni/privatni) za ponovo izdati sertifikat.
Napomena ii: Nije moguće ponovo izdati SSL dok je u procesu ili dok je drugi zahtev za ponovno izdavanje na čekanju.

Višegodišnji sertifikati

Da bismo vam obezbedili najniži godišnji trošak, nudimo pakete sertifikata od 2-5 godina

Od 1. septembra 2020. godine, Apple, Google i Mozilla pregledači i uređaji ne prihvataju nove SSL/TLS sertifikate koji imaju rok važenja duži od 398 dana. Da bismo ispunili najnovije bezbednosne zahteve, višegodišnji SSL sertifikati se izdaju na 1 godinu (maks. 398 dana). Biće potrebno da ponovo izdate sertifikat jednom godišnje. Poslaćemo vam e-mail obaveštenja počevši od 30 dana pre isteka. Naravno, ponovo izdavanje je besplatno. Pored toga, možete ponovo izdati sertifikat u bilo kojem trenutku i koliko god puta želite!

Google, kreator Chrome pregledača, planira da dodatno skrati period važenja iz bezbednosnih razloga i da obezbedi što više automatizacije prilikom postavljanja SSL sertifikata. Pretpostavlja se da će najkasnije do 2025. godine sertifikati biti izdavani sa rokom važenja od samo 3 meseca. Certifikacioni autoriteti se pripremaju za ove promene. Preporučujemo naručivanje višegodišnjih sertifikata sada sa maks. važenjem od 2 godine.

Nakon izdavanja sertifikata, ne možete skratiti period važenja, tražiti povraćaj neiskorišćenog perioda ili promeniti naziv domena! Ako se odlučite za SSL sertifikat na 3 godine ili više, preporučujemo da prvo razmislite da li će vam biti potreban za ceo period.

Napomena i: Ponovno izdavanje zahteva revalidaciju.
Napomena ii: Možete umetnuti novi CSR ili koristiti poslednji tokom ponovnog izdavanja.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum