SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL sertifikati za veb stranice i internet projekte.

Cloud EV CODE

Cloud EV CODE

Certum Cloud EV CODE Signing sertifikat

Certum Extended Validation Cloud CODE sertifikat nudi najpouzdanije rešenje za potpisivanje koda za Windows operativni sistem. Potpisani programi korišćenjem EV CODE "preskaču" SmarScreen filter i korisnicima se odmah prikazuje dijalog za instalaciju programa.
Windows SmartScreen Reputation je Microsoft-ov alat koji štiti korisnike od nepoznatih programa. Na osnovu prikupljenih anonimnih podataka iz zajednice, dodeljuje pouzdanost programima, što odlučuje da li se prikazuje SmartScreen prilikom instalacije programa. EV sertifikat će rešiti ovaj problem kako za start-up aplikacije, tako i za poznatije aplikacije sa nižim nivoom reputacije. Više o Windows SmartScreen.

NOVO!
CERTUM EV CODE sertifikat smešten u siguran oblak, odlična cena!

Certum EV CODE Sign Cloud

Certum Cloud EV CODE Signing sertifikat je univerzalni CODE sertifikat koji omogućava potpisivanje koda na stanici korišćenjem aplikacije Simply Sign. Sa ključevima bezbedno smeštenim u oblaku, nema potrebe za fizičkim tokenom ili pametnom karticom sa ključevima na vašem računaru. Time se nudi udobno potpisivanje sa bilo kog mesta sa pristupom internetu.
Potpisivanje fajlova se vrši kada je instaliran SimplySign Desktop program na stanici (PC, Mac), koji emulira konekciju između fizičke kripto kartice i čitača kartica sa sertifikatom smeštenim u oblaku. Korišćenjem SimplySign mobilne aplikacije, generiše se 6-cifreni token, koji čini sertifikat dostupnim za potpisivanje oko 2 sata. Tada možete potpisati neograničen broj fajlova na stanici, na primer koristeći Microsoft SignTool aplikaciju kao što ste navikli. Nakon isteka, neophodno je uneti novi token sa mobilnog telefona (funkcionalno, slično je Google Authenticator aplikaciji, na primer). SimplySign aplikacija i SimplySign Desktop su besplatno dostupni.

Certum Cloud EV CODE Signing sertifikat je popularni EV Code SSL sertifikat. Možete istražiti naše druge CODE Signing sertifikate.

Cene

 247 € godinu (Ukupno: 247 €)
 209 € godinu (Ukupno: 418 €)
 197 € godinu (Ukupno: 591 €)

Cene bez PDV-a.

Cena uključuje: dobijanje SSL sertifikata, osnovnu tehničku podršku za narudžbinu
Višegodišnje - Konačna višegodišnja cena je data u zagradi.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanja karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Karakteristike i prednosti Certum Cloud EV CODE Signing sertifikata

Bezbednost aplikacija

Code Signing Certificate održava integritet koda i sprečava zloupotrebu imena softverske kompanije za distribuciju lažnog softvera ili modifikovanje koda.

Podrška za distribuciju

Potpisane aplikacije pomažu u povećanju broja preuzimanja i prihoda od prodaje. Povećano poverenje pomaže u širenju kanala distribucije za vaš softver.

Poverenje korisnika

Potpisan softver štiti korisnike od malvera i drugih zlonamernih pretnji. Digitalni potpis štiti i uverava korisnike da je integritet koda koji su preuzeli osiguran i da je program netaknut, neoštećen ili izmenjen na bilo koji način. Povećano poverenje promoviše bolje korisničko iskustvo aplikacije.

Autentičnost

Kada se preuzme, korisnik je siguran da kod stvarno dolazi od vas kao izdavača, što osigurava reputaciju kompanije. Code Signing Certificates omogućavaju korisnicima da identifikuju autora digitalno potpisanog koda, osiguravajući da je program od očekivane kompanije.

Besprekorno integrisanje

Ponuđeni Code Signing sertifikati mogu se koristiti za Windows, MacOS i iOS operativne sisteme bez ikakvih problema. Sve sertifikacione vlasti sarađuju sa kompanijama kao što su Microsoft ili Apple i prate njihove preporuke i politike za izdavanje sertifikata prema CA/Browser Forumu.

Garancija povraćaja novca u roku od 30 dana

Korisničko iskustvo je naš prioritet. Odabrani SSL sertifikat nije pogodan za vaše potrebe? Želite drugi? Ili jednostavno želite da otkažete narudžbinu? Nudimo garanciju povraćaja novca u roku od 30 dana za sve naše korisnike. Pogledajte našu Politiku povraćaja za više informacija.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

Certum Extended Validation Cloud CODE sertifikat obezbeđuje pouzdanost potpisanog koda u Windows SmartScreen Filteru. Pogodan je za kompanije koje razvijaju za Windows OS, gde su potrebni visoki zahtevi za pouzdanost.

Više informacija o Certum Cloud EV CODE Signing

Šta treba da znate pre nego što naručite.

Extended Validated CODE sertifikat

EV Code Signing podrazumeva opsežnu proveru podnosioca zahteva

EV Code sertifikat je namenjen samo korporativnim klijentima i izdaje se nakon temeljne validacije podnosioca zahteva. Certifikaciona autoritet verifikuje postojanje kompanije i adresu, najčešće u registru kompanija. Ako je kompanija mlađa od 3 godine, može zatražiti dodatne dokumente. Takođe zahteva verifikaciju osobe podnosioca zahteva za sertifikat, koja se validira telefonom. Istovremeno, postojanje telefonskog broja kompanije se verifikuje iz javno dostupne baze podataka. Nakon verifikacije svih informacija, certifikaciona autoritet vrši validaciju telefonom. Prvo se verifikuje administrativni kontakt, a zatim i kontakt kompanije. Ako je sve u redu, sertifikat se zatim izdaje.

Više informacija o verifikaciji CODE sertifikata dostupno je na support.certum.eu: Code Signing - required documents.
Verifikacija kontakta se vrši korišćenjem Automatic identity verification.

Koliko vremena je potrebno za dobijanje sertifikata Certum Cloud EV CODE Signing

Certifikaciona autoritet mora verifikovati operativni i fizički identitet

Potvrda identiteta veb sajta se sprovodi prema strogim smernicama CAB Foruma i uključuje rigorozan proces provere od strane javne Certifikacione Autoritet.
Ako certifikaciona autoritet ima dovoljno dokumentacije i sve telefonske verifikacije su izvršene, potrebno je 3 do 10+ dana za izdavanje sertifikata.

Obnova vašeg sertifikata

Morate obnoviti sertifikat Certum Cloud EV CODE Signing pre nego što istekne

Preporučujemo da započnete obnavljanje ističućeg SSL sertifikata približno 30 dana pre njegovog isteka. Obnova CODE sertifikata je praktično kao i prijavljivanje za novi i stoga nije brža. Ako vam je potrebno da nastavite sa potpisivanjem na sertifikatu koji ističe, svakako ne ostavljajte obnovu za poslednji trenutak.

Možete obnoviti svoj sertifikat Certum Cloud EV CODE Signing kod nas bez problema čak i ako ste ga prvobitno naručili od drugog dobavljača. Uvek imamo bolje cene od certifikacionog autoriteta!

Microsoft SmartScreen

Sigurnosna zaštita u Windows ekosistemu

Sa EV CODE sertifikatom za potpisivanje koda, programer ne mora rešavati SmartScreen Reputaciju i nepoverenje. Potpisana aplikacija prolazi reputacioni filter bez problema do instalacionog dijaloga, gde se korisniku prikazuju ime programa i izdavača.

Za više informacija pogledajte Šta je Windows SmartScreen?

Time Stamping Server

Time Stamp Server i protokoli za potpisivanje koda

RFC3161 usklađen Time Stamp Authority (TSA) server: http://time.certum.pl

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum