SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL sertifikati za veb stranice i internet projekte.

Cloud CODE

Cloud CODE

Certum Cloud CODE Signing sertifikat

Certum Code Signing u oblaku je sertifikat za potpisivanje smešten u sigurno skladište, potpisivanje se vrši korišćenjem aplikacije Simply Sign. Ovo je kompanijski CODE sertifikat (OV - Organizaciona Validacija) pomoću kojeg klijenti mogu identifikovati kompaniju/autora potpisanog koda i biti sigurni da dobijaju originalan, pouzdan softver. Potpisana aplikacija je zaštićena od izmena koda tokom distribucije korisnicima preko Interneta. Na taj način, integritet sadržaja je potvrđen, inače bi softver bio označen kao nepouzdan. Standardni Code Signing sertifikat je neophodan alat za izdavače aplikacija, programere i developere za digitalno potpisivanje koda i softverskih fajlova. Kompatibilan je sa Java Code Signing tehnologijom i Microsoft Authenticode.
U našoj ponudi ćete takođe pronaći nekoliko drugih Code Signing sertifikata za potpisivanje aplikacija i koda za developere i softverske kompanije.

NOVO!
CERTUM CODE sertifikat smešten u siguran oblak, odlična cena! Nakon povećanja cene standardnog SECTIGO CODE sertifikata, nudimo našim klijentima idealnu zamenu od evropskog Autoritet za sertifikaciju CERTUM.

Standard Code Signing in the Cloud

Certum Cloud CODE Signing sertifikat je univerzalni CODE sertifikat koji omogućava standardno potpisivanje koda na stanici korišćenjem aplikacije Simply Sign. Sa ključevima bezbedno smeštenim u oblaku, nema potrebe za fizičkim tokenom ili pametnom karticom sa ključevima na vašem računaru. Time se nudi udobno potpisivanje sa bilo kog mesta sa pristupom internetu.
Potpisivanje fajlova se vrši kada je instaliran SimplySign Desktop program na stanici (PC, Mac), koji emulira konekciju između fizičke kripto kartice i čitača kartica sa sertifikatom smeštenim u oblaku. Korišćenjem SimplySign mobilne aplikacije, generiše se 6-cifreni token, koji čini sertifikat dostupnim za potpisivanje oko 2 sata. Tada možete potpisati neograničen broj fajlova na stanici, na primer koristeći Microsoft SignTool aplikaciju kao što ste navikli. Nakon isteka, neophodno je uneti novi token sa mobilnog telefona (funkcionalno, slično je Google Authenticator aplikaciji, na primer). SimplySign aplikacija i SimplySign Desktop su besplatno dostupni.

Cene

 127 € godinu (Ukupno: 127 €)
 109 € godinu (Ukupno: 218 €)
 97 € godinu (Ukupno: 291 €)

Cene bez PDV-a.

Cena uključuje: dobijanje SSL sertifikata, osnovnu tehničku podršku za narudžbinu
Višegodišnje - Konačna višegodišnja cena je data u zagradi.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanja karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Karakteristike i prednosti Certum Cloud CODE Signing sertifikata

Bezbednost aplikacija

Code Signing Certificate održava integritet koda i sprečava zloupotrebu imena softverske kompanije za distribuciju lažnog softvera ili modifikovanje koda.

Podrška za distribuciju

Potpisane aplikacije pomažu u povećanju broja preuzimanja i prihoda od prodaje. Povećano poverenje pomaže u širenju kanala distribucije za vaš softver.

Poverenje korisnika

Potpisan softver štiti korisnike od malvera i drugih zlonamernih pretnji. Digitalni potpis štiti i uverava korisnike da je integritet koda koji su preuzeli osiguran i da je program netaknut, neoštećen ili izmenjen na bilo koji način. Povećano poverenje promoviše bolje korisničko iskustvo aplikacije.

Autentičnost

Kada se preuzme, korisnik je siguran da kod stvarno dolazi od vas kao izdavača, što osigurava reputaciju kompanije. Code Signing Certificates omogućavaju korisnicima da identifikuju autora digitalno potpisanog koda, osiguravajući da je program od očekivane kompanije.

Besprekorno integrisanje

Ponuđeni Code Signing sertifikati mogu se koristiti za Windows, MacOS i iOS operativne sisteme bez ikakvih problema. Sve sertifikacione vlasti sarađuju sa kompanijama kao što su Microsoft ili Apple i prate njihove preporuke i politike za izdavanje sertifikata prema CA/Browser Forumu.

Garancija povraćaja novca u roku od 30 dana

Korisničko iskustvo je naš prioritet. Odabrani SSL sertifikat nije pogodan za vaše potrebe? Želite drugi? Ili jednostavno želite da otkažete narudžbinu? Nudimo garanciju povraćaja novca u roku od 30 dana za sve naše korisnike. Pogledajte našu Politiku povraćaja za više informacija.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

Certum Code Signing u Oblaku sertifikat je idealan za developere po veoma pristupačnoj ceni od evropskog sertifikacionog tela. Sertifikat ne zahteva kupovinu sigurnog tokena za čuvanje ključeva.

Više informacija o Certum Cloud CODE Signing

Šta treba da znate pre nego što naručite.

Company Validated CODE sertifikat

Pravna identifikacija organizacije i/ili DBA (doing business as) mora biti verifikovana

Validacija podnosioca zahteva za Code sertifikat se vrši na osnovu OV standarda validacije (Organization Validation). Certifikaciona autoritet prvo verifikuje postojanje kompanije i adresu, najčešće u registru kompanija.

Više informacija o verifikaciji CODE sertifikata dostupno je na support.certum.eu: Code Signing - required documents.
Verifikacija kontakta se vrši korišćenjem Automatic identity verification.

Koliko vremena je potrebno za dobijanje sertifikata Certum Cloud CODE Signing

Certifikaciona autoritet vrši laku poslovnu autentifikaciju

Certifikaciona autoritet verifikuje pravni identitet organizacije. Ako certifikaciona autoritet ima dovoljno dokumentacije i izvrši telefonsku verifikaciju, potrebno je 3 do 5+ dana za izdavanje sertifikata. Ako autoritet ne može potvrditi pravno, operativno i fizičko postojanje kompanije, vreme verifikacije se produžava.

Obnova vašeg sertifikata

Morate obnoviti sertifikat Certum Cloud CODE Signing pre nego što istekne

Preporučujemo da započnete obnavljanje ističućeg SSL sertifikata približno 30 dana pre njegovog isteka. Obnova CODE sertifikata je praktično kao i prijavljivanje za novi i stoga nije brža. Ako vam je potrebno da nastavite sa potpisivanjem na sertifikatu koji ističe, svakako ne ostavljajte obnovu za poslednji trenutak.

Možete obnoviti svoj sertifikat Certum Cloud CODE Signing kod nas bez problema čak i ako ste ga prvobitno naručili od drugog dobavljača. Uvek imamo bolje cene od certifikacionog autoriteta!

Microsoft SmartScreen

Sigurnosna zaštita u Windows ekosistemu

Sa standardnim Code Signing sertifikatom, programer mora izgraditi reputaciju da bi izbegao ekran upozorenja. Kada se reputacija izgradi, nove verzije aplikacije mogu biti potpisane istim sertifikatom i održavati istu reputaciju. Međutim, sertifikati za potpisivanje koda moraju se obnavljati. SmartScreen ne povezuje obnovljeni sertifikat sa isteklim. To znači da se reputacija mora ponovo izgraditi za svaki novi CODE Signing sertifikat.
Ako je cilj izbeći SmartScreen, jedino rešenje je naručiti EV Code Signing sertifikat.

Za više informacija pogledajte Šta je Windows SmartScreen?

Time Stamping Server

Time Stamp Server i protokoli za potpisivanje koda

RFC3161 usklađen Time Stamp Authority (TSA) server: http://time.certum.pl

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum