SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL sertifikati za veb stranice i internet projekte.

CSR

CSR

Kako proveriti Certificate Signing Request (CSR)

Privatni ključ pripada javnom ključu, koji mora biti sertifikovan (verifikovan) kako bi se uspostavilo poverenje u PKI (Public Key Infrastructure) sistem. Javni ključ se dostavlja sertifikacionom telu u formatu CSR (Certificate Signing Request), koji sadrži neophodne informacije za izdavanje sertifikata. Zahtev za sertifikat (CSR) sadrži naziv domena, državu, javni ključ, kao i informacije o organizaciji, gradu, lokaciji.

Iz sigurnosnih razloga, ne preporučujemo generisanje zahteva za sertifikat online. Ne postoji garancija da privatni ključ neće biti sačuvan radi moguće zloupotrebe!

Online provera CSR-a

Postoji mnogo sajtova na internetu sa online alatima za proveru CSR-a. Za jednostavno prepoznavanje, preporučujemo, na primer.

Jednostavno generisanje zahteva za sertifikat u Kontrolnom panelu

Nakon što naručite SSL sertifikat, možete jednostavno generisati zahtev za sertifikat, uključujući javni ključ u detaljima sertifikata. Generisanje se nalazi u Kontrolnom panelu Detalji -> Informacije o sertifikatu -> CSR: -> Izmeni. Odabirom "Izmeni" biće prikazana stranica za generisanje CSR-a, gde možete uneti svoj zahtev ili odabrati Generiši novi CSR iz narudžbine sertifikata.

Nazad na Pomoć
Pronašli ste grešku ili vam nešto nije jasno? Pišite nam!

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum