SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL sertifikati za veb stranice i internet projekte.

Sectigo EV CODE Signing

Sectigo EV CODE Signing

Sectigo EV CODE Signing sertifikat

Sectigo CODE Sign Extended Validation Signing sertifikat nudi najpouzdanije rešenje za potpisivanje koda, uključujući podršku za Windows Hardware Developer Center Portal za potpisivanje kernel mod drajvera i SmartScreen Filter u Windows 8/10/11. Windows SmartScreen Reputation je Microsoft alat koji štiti korisnike od nepoznatih programa. Na osnovu anonimnih podataka prikupljenih iz zajednice, on dodeljuje pouzdanost programima, što odlučuje da li će se prikazati SmartScreen kada se program instalira. EV CODE Signing sertifikat će konačno rešiti ovu glavobolju za programere u modernom Windowsu. Nije bitno da li imate potpuno novu aplikaciju ili poznatiju aplikaciju sa nižim nivoom pouzdanosti.

Cena CODE sertifikata već uključuje hardverski TOKEN + dostavu tokena (~130 USD).
Ako ste zainteresovani za sertifikat instaliran na vašem sopstvenom tokenu koji ispunjava FIPS 140-2 nivo 2 sertifikaciju i više, molimo vas da nas kontaktirate.

EV Code Sign Sectigo

Potpisivanje aplikacije sa Code Signing sertifikatom garantuje pouzdanost aplikacije. Sectigo EV CODE Signing sertifikat i njegov privatni ključ se isporučuju na HW tokenu koji ispunjava stroge novopostavljene kriterijume za čuvanje CODE potpisnih sertifikata. Hardverski token šalje direktno Sectigo sertifikaciono telo. Imajte na umu da se CODE sertifikat ne može izvoziti sa tokena zbog bezbednosnih zahteva. Preporučujemo postavljanje pravila i procedura za potpisivanje softvera i koda u timovima.

Sectigo EV CODE Signing sertifikat nije jedini EV CODE u našoj ponudi, možete pogledati i druge Code Signing sertifikate za programere i softverske kompanije.

Cene

 577 € godinu (Ukupno: 577 €)
 434 € godinu (Ukupno: 868 €)
 399 € godinu (Ukupno: 1.197 €)

Cene bez PDV-a.

Cena uključuje: dobijanje SSL sertifikata, osnovnu tehničku podršku za narudžbinu
Višegodišnje - Konačna višegodišnja cena je data u zagradi.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanja karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Karakteristike i prednosti Sectigo EV CODE Signing sertifikata

Bezbednost aplikacija

Code Signing Certificate održava integritet koda i sprečava zloupotrebu imena softverske kompanije za distribuciju lažnog softvera ili modifikovanje koda.

Podrška za distribuciju

Potpisane aplikacije pomažu u povećanju broja preuzimanja i prihoda od prodaje. Povećano poverenje pomaže u širenju kanala distribucije za vaš softver.

Poverenje korisnika

Potpisan softver štiti korisnike od malvera i drugih zlonamernih pretnji. Digitalni potpis štiti i uverava korisnike da je integritet koda koji su preuzeli osiguran i da je program netaknut, neoštećen ili izmenjen na bilo koji način. Povećano poverenje promoviše bolje korisničko iskustvo aplikacije.

Autentičnost

Kada se preuzme, korisnik je siguran da kod stvarno dolazi od vas kao izdavača, što osigurava reputaciju kompanije. Code Signing Certificates omogućavaju korisnicima da identifikuju autora digitalno potpisanog koda, osiguravajući da je program od očekivane kompanije.

Besprekorno integrisanje

Ponuđeni Code Signing sertifikati mogu se koristiti za Windows, MacOS i iOS operativne sisteme bez ikakvih problema. Sve sertifikacione vlasti sarađuju sa kompanijama kao što su Microsoft ili Apple i prate njihove preporuke i politike za izdavanje sertifikata prema CA/Browser Forumu.

Garancija povraćaja novca u roku od 30 dana

Korisničko iskustvo je naš prioritet. Odabrani SSL sertifikat nije pogodan za vaše potrebe? Želite drugi? Ili jednostavno želite da otkažete narudžbinu? Nudimo garanciju povraćaja novca u roku od 30 dana za sve naše korisnike. Pogledajte našu Politiku povraćaja za više informacija.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

Sectigo Code EV sertifikat osigurava pouzdanost potpisanog koda u Windows SmartScreen Filteru. Pogodan je za kompanije koje razvijaju za Windows OS gde su potrebni visoki zahtevi za pouzdanost (potpisivanje drajvera, LSA i UEFI).

Više informacija o Sectigo EV CODE Signing

Šta treba da znate pre nego što naručite.

Extended Validated CODE sertifikat

EV Code Signing podrazumeva opsežnu proveru podnosioca zahteva

EV Code sertifikat je namenjen samo korporativnim klijentima i izdaje se nakon temeljne validacije podnosioca zahteva. Certifikaciona autoritet verifikuje postojanje kompanije i adresu, najčešće u registru kompanija. Ako je kompanija mlađa od 3 godine, može zatražiti dodatne dokumente. Takođe zahteva verifikaciju osobe podnosioca zahteva za sertifikat, koja se validira telefonom. Istovremeno, postojanje telefonskog broja kompanije se verifikuje iz javno dostupne baze podataka. Nakon verifikacije svih informacija, certifikaciona autoritet vrši validaciju telefonom. Prvo se verifikuje administrativni kontakt, a zatim i kontakt kompanije. Ako je sve u redu, sertifikat se zatim izdaje.

Token se šalje putem kurirske službe (DHL, UPS, itd.). Klijent dobija kod za praćenje sa dodatnim informacijama.

Koliko vremena je potrebno za dobijanje sertifikata Sectigo EV CODE Signing

Certifikaciona autoritet mora verifikovati operativni i fizički identitet

Potvrda identiteta veb sajta se sprovodi prema strogim smernicama CAB Foruma i uključuje rigorozan proces provere od strane javne Certifikacione Autoritet.
Ako certifikaciona autoritet ima dovoljno dokumentacije i sve telefonske verifikacije su izvršene, potrebno je 3 do 10+ dana za izdavanje sertifikata.

Obnova vašeg sertifikata

Morate obnoviti sertifikat Sectigo EV CODE Signing pre nego što istekne

Preporučujemo da započnete obnavljanje ističućeg SSL sertifikata približno 30 dana pre njegovog isteka. Obnova CODE sertifikata je praktično kao i prijavljivanje za novi i stoga nije brža. Ako vam je potrebno da nastavite sa potpisivanjem na sertifikatu koji ističe, svakako ne ostavljajte obnovu za poslednji trenutak.

Možete obnoviti svoj sertifikat Sectigo EV CODE Signing kod nas bez problema čak i ako ste ga prvobitno naručili od drugog dobavljača. Uvek imamo bolje cene od certifikacionog autoriteta!

Microsoft SmartScreen

Sigurnosna zaštita u Windows ekosistemu

Sa EV CODE sertifikatom za potpisivanje koda, programer ne mora rešavati SmartScreen Reputaciju i nepoverenje. Potpisana aplikacija prolazi reputacioni filter bez problema do instalacionog dijaloga, gde se korisniku prikazuju ime programa i izdavača.

Za više informacija pogledajte Šta je Windows SmartScreen?

Time Stamping Server

Time Stamp Server i protokoli za potpisivanje koda

Sectigo informacije o time stamping serveru za korišćenje Code sertifikata: time stamping server help.

RFC3161 usklađen Time Stamp Authority (TSA) server: http://timestamp.sectigo.com

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum