SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL sertifikati za veb stranice i internet projekte.

Sectigo CODE Signing

Sectigo CODE Signing

Sectigo CODE Signing sertifikat

Sectigo Code Signature Certificate radi na širokom spektru platformi. Koristi se za potpisivanje aplikacija i zahvaljujući OV validaciji (Organization Validation), korisnici mogu identifikovati autora potpisanog koda nakon preuzimanja softvera sa interneta i biti uvereni da dobijaju originalan, pouzdan softver. Potpisana aplikacija je zaštićena od promena koda tokom distribucije korisnicima. Time je potvrđena integritet sadržaja, inače bi softver bio označen kao nepouzdan. Takođe nudimo nekoliko drugih Code Signing sertifikata za potpisivanje aplikacija i koda za programere i softverske kompanije.

Cena CODE sertifikata već uključuje hardverski TOKEN + dostavu tokena (~130 USD).
Ukoliko ste zainteresovani za sertifikat instaliran na vašem sopstvenom token-u koji ispunjava FIPS 140-2 level 2 certifikaciju i više, molimo vas da nas kontaktirate.

Korporativni Code Signing sertifikat

Sectigo CODE Signing sertifikat je kvalitetan brendirani CODE sertifikat za digitalno potpisivanje koda. Sectigo CODE Signing sertifikat i njegov privatni ključ se dostavljaju na HW tokenu koji zadovoljava nove stroge kriterijume za čuvanje CODE Signing sertifikata. Hardverski token se direktno šalje od strane Sectigo sertifikacionog tela. Napomena da CODE sertifikat ne može biti izvezen sa tokena zbog bezbednosnih zahteva. Preporučujemo postavljanje pravila i procedura za potpisivanje softvera i koda u timovima.

Cene

 477 € godinu (Ukupno: 477 €)
 349 € godinu (Ukupno: 698 €)
 315 € godinu (Ukupno: 945 €)

Cene bez PDV-a.

Cena uključuje: dobijanje SSL sertifikata, osnovnu tehničku podršku za narudžbinu
Višegodišnje - Konačna višegodišnja cena je data u zagradi.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanja karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Karakteristike i prednosti Sectigo CODE Signing sertifikata

Bezbednost aplikacija

Code Signing Certificate održava integritet koda i sprečava zloupotrebu imena softverske kompanije za distribuciju lažnog softvera ili modifikovanje koda.

Podrška za distribuciju

Potpisane aplikacije pomažu u povećanju broja preuzimanja i prihoda od prodaje. Povećano poverenje pomaže u širenju kanala distribucije za vaš softver.

Poverenje korisnika

Potpisan softver štiti korisnike od malvera i drugih zlonamernih pretnji. Digitalni potpis štiti i uverava korisnike da je integritet koda koji su preuzeli osiguran i da je program netaknut, neoštećen ili izmenjen na bilo koji način. Povećano poverenje promoviše bolje korisničko iskustvo aplikacije.

Autentičnost

Kada se preuzme, korisnik je siguran da kod stvarno dolazi od vas kao izdavača, što osigurava reputaciju kompanije. Code Signing Certificates omogućavaju korisnicima da identifikuju autora digitalno potpisanog koda, osiguravajući da je program od očekivane kompanije.

Besprekorno integrisanje

Ponuđeni Code Signing sertifikati mogu se koristiti za Windows, MacOS i iOS operativne sisteme bez ikakvih problema. Sve sertifikacione vlasti sarađuju sa kompanijama kao što su Microsoft ili Apple i prate njihove preporuke i politike za izdavanje sertifikata prema CA/Browser Forumu.

Garancija povraćaja novca u roku od 30 dana

Korisničko iskustvo je naš prioritet. Odabrani SSL sertifikat nije pogodan za vaše potrebe? Želite drugi? Ili jednostavno želite da otkažete narudžbinu? Nudimo garanciju povraćaja novca u roku od 30 dana za sve naše korisnike. Pogledajte našu Politiku povraćaja za više informacija.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

Sectigo CODE Signing sertifikat nudi programerima kvalitetnu sigurnost koda po veoma konkurentnoj ceni od vodećeg sertifikacionog tela na svetu. Ovaj Sectigo CODE Signing sertifikat je najjeftiniji Code sertifikat u našoj ponudi.

Više informacija o Sectigo CODE Signing

Šta treba da znate pre nego što naručite.

Company Validated CODE sertifikat

Pravna identifikacija organizacije i/ili DBA (doing business as) mora biti verifikovana

Verifikacija podnosioca zahteva za Code sertifikat se vrši na osnovu OV standarda validacije (Organization Validation). Certifikaciona autoritet prvo verifikuje postojanje kompanije i adresu, najčešće u registru kompanija. Zatim se verifikuje postojanje broja telefona. CA Sectigo prvenstveno priznaje D&B (Duns&Bradstreet) bazu podataka. Ako D&B baza podataka sadrži stari ili nedostajući broj telefona, zapisi moraju biti ažurirani. Međutim, potrebno je približno 15 dana za ažuriranje. Alternativa je javna baza podataka na Kompass.com, gde se besplatan zapis može dobiti u roku od 2-3 radna dana.
Kada se sve informacije verifikuju, Certifikaciona Autoritet šalje CallBack zahtev putem e-maila sa linkom na stranicu gde se može odabrati pogodno vreme za poziv ili opcija "Pozovite me sada". Zatim se vrši automatski poziv i komunicira se numerički kod koji se unosi u obrazac. Kod se može ponoviti više puta. Ako je sve u redu, nakon konačne validacije, sertifikat se izdaje.

Programer preduzetnik (samozaposlen sa ID-om)

Verifikacija (validacija) pojedinca zahteva više dokumenata nego za kompanije. CA Sectigo mora verifikovati lični identitet podnosioca zahteva. Ovo se vrši dostavljanjem dokumenata koji potvrđuju adresu (npr. izvod iz banke, račun za telefon) + kopije ličnih dokumenata. Zatim se verifikuje broj telefona, opet u D&B bazi podataka, i ako je sve u redu, sledi konačna telefonska verifikacija.

Više informacija o validaciji CODE sertifikata dostupno je na sectigo.com: OV Code Signing Validation for Organizations and Individuals.

Napomena i: Ako ste preduzetnik, prvo proverite zahteve za validaciju.

Koliko vremena je potrebno za dobijanje sertifikata Sectigo CODE Signing

Certifikaciona autoritet vrši laku poslovnu autentifikaciju

Certifikaciona autoritet verifikuje pravni identitet organizacije. Ako certifikaciona autoritet ima dovoljno dokumentacije i izvrši telefonsku verifikaciju, potrebno je 3 do 5+ dana za izdavanje sertifikata. Ako autoritet ne može potvrditi pravno, operativno i fizičko postojanje kompanije, vreme verifikacije se produžava.

Obnova vašeg sertifikata

Morate obnoviti sertifikat Sectigo CODE Signing pre nego što istekne

Preporučujemo da započnete obnavljanje ističućeg SSL sertifikata približno 30 dana pre njegovog isteka. Obnova CODE sertifikata je praktično kao i prijavljivanje za novi i stoga nije brža. Ako vam je potrebno da nastavite sa potpisivanjem na sertifikatu koji ističe, svakako ne ostavljajte obnovu za poslednji trenutak.

Možete obnoviti svoj sertifikat Sectigo CODE Signing kod nas bez problema čak i ako ste ga prvobitno naručili od drugog dobavljača. Uvek imamo bolje cene od certifikacionog autoriteta!

Microsoft SmartScreen

Sigurnosna zaštita u Windows ekosistemu

Sa standardnim Code Signing sertifikatom, programer mora izgraditi reputaciju da bi izbegao ekran upozorenja. Kada se reputacija izgradi, nove verzije aplikacije mogu biti potpisane istim sertifikatom i održavati istu reputaciju. Međutim, sertifikati za potpisivanje koda moraju se obnavljati. SmartScreen ne povezuje obnovljeni sertifikat sa isteklim. To znači da se reputacija mora ponovo izgraditi za svaki novi CODE Signing sertifikat.
Ako je cilj izbeći SmartScreen, jedino rešenje je naručiti EV Code Signing sertifikat.

Za više informacija pogledajte Šta je Windows SmartScreen?

Time Stamping Server

Time Stamp Server i protokoli za potpisivanje koda

Sectigo informacije o time stamping serveru za korišćenje Code sertifikata: time stamping server help.

RFC3161 usklađen Time Stamp Authority (TSA) server: http://timestamp.sectigo.com

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum