SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL sertifikati za veb stranice i internet projekte.

DigiCert CODE Signing

DigiCert CODE Signing

DigiCert CODE Signing sertifikat

Sertifikat za potpisivanje koda dizajniran za kompanije koje distribuiraju svoje aplikacije. Bez CODE Signing sertifikata, aplikacije su označene kao nepoverljive, dok aplikacija štiti od promena koda i time štiti od zloupotrebe instalacije aplikacije na računar ili mobilni telefon. DigiCert CODE Signing sertifikat je OV sertifikat, tako da uključuje identifikaciju kompanije putem korporativne autentifikacije. Klijent tako može da proveri da li softver zaista potiče od izdavača koji ga je potpisao.

Cena CODE sertifikata već uključuje hardverski TOKEN + dostavu tokena (~130 USD).
Ukoliko ste zainteresovani za sertifikat instaliran na sopstvenom tokenu koji ispunjava FIPS 140-2 nivo 2 sertifikaciju i više, molimo vas da nas kontaktirate.

Kompanijski CODE Signing sertifikat

DigiCert CODE Signing sertifikat je kvalitetan brendirani CODE sertifikat za digitalno potpisivanje koda. DigiCert CODE Signing sertifikat i njegov privatni ključ isporučuju se na HW tokenu koji zadovoljava novo postavljene stroge kriterijume za čuvanje CODE potpisnih sertifikata. Harverski token direktno šalje sertifikaciono telo DigiCert. Napomena: CODE sertifikat se ne može izvoziti sa tokena zbog sigurnosnih zahteva. Preporučujemo postavljanje pravila i procedura za potpisivanje softvera i koda u timovima.

Dobijte DigiCert Code Signing sertifikat za veći kredibilitet vaših aplikacija i veći broj instalacija, ili odaberite neki od ponuđenih Code Signing sertifikata.

Cene

 477 € godinu (Ukupno: 477 €)
 389 € godinu (Ukupno: 778 €)
 359 € godinu (Ukupno: 1.077 €)

Cene bez PDV-a.

Cena uključuje: dobijanje SSL sertifikata, osnovnu tehničku podršku za narudžbinu
Višegodišnje - Konačna višegodišnja cena je data u zagradi.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanja karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Karakteristike i prednosti DigiCert CODE Signing sertifikata

Bezbednost aplikacija

Code Signing Certificate održava integritet koda i sprečava zloupotrebu imena softverske kompanije za distribuciju lažnog softvera ili modifikovanje koda.

Podrška za distribuciju

Potpisane aplikacije pomažu u povećanju broja preuzimanja i prihoda od prodaje. Povećano poverenje pomaže u širenju kanala distribucije za vaš softver.

Poverenje korisnika

Potpisan softver štiti korisnike od malvera i drugih zlonamernih pretnji. Digitalni potpis štiti i uverava korisnike da je integritet koda koji su preuzeli osiguran i da je program netaknut, neoštećen ili izmenjen na bilo koji način. Povećano poverenje promoviše bolje korisničko iskustvo aplikacije.

Autentičnost

Kada se preuzme, korisnik je siguran da kod stvarno dolazi od vas kao izdavača, što osigurava reputaciju kompanije. Code Signing Certificates omogućavaju korisnicima da identifikuju autora digitalno potpisanog koda, osiguravajući da je program od očekivane kompanije.

Besprekorno integrisanje

Ponuđeni Code Signing sertifikati mogu se koristiti za Windows, MacOS i iOS operativne sisteme bez ikakvih problema. Sve sertifikacione vlasti sarađuju sa kompanijama kao što su Microsoft ili Apple i prate njihove preporuke i politike za izdavanje sertifikata prema CA/Browser Forumu.

Garancija povraćaja novca u roku od 30 dana

Korisničko iskustvo je naš prioritet. Odabrani SSL sertifikat nije pogodan za vaše potrebe? Želite drugi? Ili jednostavno želite da otkažete narudžbinu? Nudimo garanciju povraćaja novca u roku od 30 dana za sve naše korisnike. Pogledajte našu Politiku povraćaja za više informacija.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

DigiCert Code Signing sertifikat nudi funkcionalnost na širokom spektru platformi i pravi je izbor za kompanije koje preferiraju brendirani CODE sertifikat DigiCert-a za potpisivanje aplikacija.

Više informacija o DigiCert CODE Signing

Šta treba da znate pre nego što naručite.

Company Validated CODE sertifikat

Pravna identifikacija organizacije i/ili DBA (doing business as) mora biti verifikovana

Validacija podnosioca zahteva za Code sertifikat se vrši na osnovu OV standarda validacije (Organization Validation). Certifikaciona autoritet prvo verifikuje postojanje kompanije i adresu, najčešće u registru kompanija. Zatim se verifikuje postojanje broja telefona iz javno dostupne baze podataka. Kada se sve informacije verifikuju, certifikaciona autoritet vrši telefonsku verifikaciju prijave i verifikaciju podnosioca zahteva (admin kontakt). Ako je sve u redu, sertifikat se zatim izdaje.

Koliko vremena je potrebno za dobijanje sertifikata DigiCert CODE Signing

Certifikaciona autoritet vrši laku poslovnu autentifikaciju

Certifikaciona autoritet verifikuje pravni identitet organizacije. Ako certifikaciona autoritet ima dovoljno dokumentacije i izvrši telefonsku verifikaciju, potrebno je 3 do 5+ dana za izdavanje sertifikata. Ako autoritet ne može potvrditi pravno, operativno i fizičko postojanje kompanije, vreme verifikacije se produžava.

Obnova vašeg sertifikata

Morate obnoviti sertifikat DigiCert CODE Signing pre nego što istekne

Preporučujemo da započnete obnavljanje ističućeg SSL sertifikata približno 30 dana pre njegovog isteka. Obnova CODE sertifikata je praktično kao i prijavljivanje za novi i stoga nije brža. Ako vam je potrebno da nastavite sa potpisivanjem na sertifikatu koji ističe, svakako ne ostavljajte obnovu za poslednji trenutak.

Možete obnoviti svoj sertifikat DigiCert CODE Signing kod nas bez problema čak i ako ste ga prvobitno naručili od drugog dobavljača. Uvek imamo bolje cene od certifikacionog autoriteta!

Microsoft SmartScreen

Sigurnosna zaštita u Windows ekosistemu

Sa standardnim Code Signing sertifikatom, programer mora izgraditi reputaciju da bi izbegao ekran upozorenja. Kada se reputacija izgradi, nove verzije aplikacije mogu biti potpisane istim sertifikatom i održavati istu reputaciju. Međutim, sertifikati za potpisivanje koda moraju se obnavljati. SmartScreen ne povezuje obnovljeni sertifikat sa isteklim. To znači da se reputacija mora ponovo izgraditi za svaki novi CODE Signing sertifikat.
Ako je cilj izbeći SmartScreen, jedino rešenje je naručiti EV Code Signing sertifikat.

Za više informacija pogledajte Šta je Windows SmartScreen?

Time Stamping Server

Time Stamp Server i protokoli za potpisivanje koda

DigiCert informacije o time stamping serveru za korišćenje Code sertifikata: RFC3161 compliant TSA server.

RFC3161 usklađen Time Stamp Authority (TSA) server: http://timestamp.digicert.com

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum